Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

Scandările rasiste ale fanilor lui Lazio închid o peluză pentru un meci

Lazio Publicat pe 5 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38294/20972582/1/lazio-1.jpg

Peluza Nord (Curva Nord) a Stadionului Olimpic din Roma va fi închisă pentru un meci, a anunţat joi Comisia de Disciplină din Serie A. Motivul: scandările rasiste ale ultraşilor lui Lazio Roma.

Curva Nord este peluza unde se grupează, în mod constant, ultraşii echipei de fotbal Lazio Roma. Ea va fi închisă la următorul meci disputat de laziali pe teren propriu, în urma scandărilor rasiste ale fanilor romani la adresa jucătorilor de la Lecce – Samuel Umtiti şi Lameck Banda.

Suporterii lui Lazio, adunaţi în parcarea vizitatorilor, au fost responsabili în cvasi-totalitatepentru scandările repetate care exprimă discriminarea rasială faţă de jucătorii de la Lecce Banda şi Umtiti”, afirmă Comisia de Disciplină, care s-a bazat în special. pe raportul arbitrului. „Acest comportament este atribuit suporterilor lui Lazio, care ocupă de obicei sectorul „Curva Nord” de pe Stadionul Olimpic din Roma în timpul meciurilor de acasă. Lazio este sancţionată cu o închidere a Curvei Nord pentru un meci”, a anunţat Comisia.

Arbitrul meciului dintre Lecce şi Lazio, câştigat miercuri, pe teren propriu, de Lecce, scor 2-1, fusese nevoit să oprească întâlnirea pentru câteva momente în repriza secundă din cauza scandărilor rasiste venite din sectorul oaspeţilor, care îl vizau pe Samuel Umtiti, împrumutat din vara trecută, la Lecce, de către FC Barcelona.

Potrivit presei italiene, în prima repriză s-au auzit alte scandări, care îl vizau pe coechipierul lui Umtiti, zambianul Lameck Banda.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Lazio

Ultimele articole Toate articolele