Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

Scene incredibile la Roma! Novak Djokovic a fost lovit în cap cu un recipient metalic în cap

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 10 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21587493/1/djo.jpg

Novak Djokovic a fost rănit  la Roma, de un recipient aruncat din tribună, pe când semna autografe după victoria din meciul cu francezul Moutet.

Sârbul s-a impus într-o oră şi 24 de minute, cu 6-3, 6-1, în faţa francezului Corentin Moutet, în primul tur al turneului ATP 1000 de la Roma.

După finalul meciului, pe când intrase pe culoarul care duce la vestiare, Djokovic s-a oprit să semneze autografe, moment în care a fost lovit de un recipient, se pare metalic, aruncat din tribună. Sârbul s-a prăbuşit la pământ, în timp ce lângă el se afla doar o singură persoană din aparatul de securitate al turneului.

Djokovic a fost transportat la cabinetul medical suferind de dureri de cap.

  

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele