Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Schalke 04 – Dortmund, sâmbătă, de la 19.30, pe Prima Sport 4 şi PrimaPlay.ro. Revierderby încinge Germania

Bundesliga Publicat de Daian Cutu pe 11 mar 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/21050311/2/revierderby.jpg
Performera anului 2023 în Bundesliga, Borussia Dortmund, se deplasează la Gelsenkirchen pentru marele derby cu Schalke, echipă care se zbate în coada clasamentului. Însă indiferent de locurile pe care le ocupă cele două echipe, rivalitate în Revierderby e una uriaşă. Derby-ul bazinului Ruhr din Germania, Schalke 04 – Dortmund e reţeta perfectă de succes. Rivalitatea dintre cele două echipe, ale căror fani se detestă reciproc cum nu o fac cu niciun alt suporter, garantează spectacolul inclusiv în tribune. 
 
Dacă „galben-negrii” sunt pe locul secund şi au victorii pe linie în campionatul şi în Cupa Germaniei, în 2023, lucrurile stau cu totul altfel pentru echipa din Gelsenkirchen. E drept că „minerii” s-au mai redresat şi au câştigat ultimele două meciuri în Bundesliga, 2-1 cu Stuttgart, respectiv 2-0 cu Bochum şi au remizat cu echipe complicate, Union Berlin, Wolfsburg sau Gladbach. De altfel, Schalke este neînvinsă în ultimele şase partide în campionat. Chiar şi aşa, „minerii” sunt deocamdată penultimii şi au abia 19 puncte.
 
Revenind la oaspeţi, ei vin după o serie impresionantă, de opt meciuri consecutive câştigate în Bundesliga. Practic, Dortmund a câştigat toate meciurile oficiale din 2023, pe lângă cele opt victorii din Bundesliga fiind incluse alte două, cea cu Bochum, în Cupa Germaniei (2-1), respectiv în 1-0 cu Chelsea, în optimile Ligii Campionilor. De altfel, Dortmund e a doua în Bundesliga cu 49 de puncte, tot atâtea câte are liderul Bayern.
 
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele