Ultima oră
LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor

Schimbare de planuri pentru UEFA! Până când ar putea fi împinse meciurile din acest sezon

Champions League Publicat pe 30 mar 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/19319302/1/road-to-istanbul.jpg

UEFA continuă sa facă planuri pentru a salva actualul sezon. Perspectiva enormelor pierderi financiare nu e deloc pe placul forului european care derulează o afacere de miliarde de euro intr-unul din cele mai lucrative modele de bussiness.

Ultima variantă a UEFA e ca sezonul 2019/2020 să se încheie în august, iar următorul sezon să aibă un start întârziat şi să fie mai scurt. Planul ar putea sta în picioare dacă primele cinci campionate ale Europei s-ar relua, conform actualului plan, până în Iunie.

Preşedintele Aleksander Ceferin s-a arătat optimist si pregătit să facă acest compromis, în condiţiile in care, deja UEFA a pierdut multi bani cu amânarea EURO 2020.

UEFA a amânat finalele UEFA Champions League şi UEFA Europa League, care ar fi trebuit să se dispute în finalul lunii mai, fără însă să anunţe noile date de disputare. Astfel, partidele ar putea fi reprogramate inclusiv spre finalul verii.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri