Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

Schimbare istorică în Serie A! Titlul se poate decide la penalty-uri din sezonul următor

Serie A Publicat pe 29 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38112/20757659/1/whatsapp-image-2022-06-29-at-16-58-48.jpg

Federatia Italiana de Fotbal (FIGC) a anunţat că, din sezonul 2022-2023, în cazul egalităţii de puncte între primele două clasate, titlul în Serie A se va decide printr-un meci de baraj.

Consiliul Federal al FIGC a aprobat marţi propunerea ca, în cazul egalităţii de puncte, titlul din Serie A, Il Scudetto, să fie decis de un meci de baraj între cele două echipe aflate în această situaţie. Partida se va disputa în unică manşă, fără prelungiri, iar dacă după 90 de minute scorul va fi egal se va trece direct la loviturile de departajare. Dacă în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte, se vor afla trei echipe, atunci se va stabili un clasament între ele, iar primele două clasate în această ierarhie vor disputa un meci de baraj.

În ultimul sezon din Serie A, titlul a fost decis în ultima etapă, atunci când AC Milan a reuşit să câştige Il Scudetto după o pauză de 11 ani, având un avans de doar două puncte în faţa rivalilor de la Inter Milano.

Nici un alt campionat de top din Europa nu foloseşte, în acest moment, barajul pentru deciderea echipei campioane, echipele fiind departajate, de obicei, în urma rezultatelor directe sau a golaverajului.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Serie A

Ultimele articole Toate articolele