adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Schimbări de lot la Sepsi. Câştigătoarea Cupei României a pus pe liber 5 jucători

Sepsi OSK Publicat pe 26 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20719686/1/sepsi-plecari.jpg

Sepsi schimbă într-un număr destul de important lotul pentru sezonul următor, chiar dacă a reuşit să ia Cupa României în această stagiune 2021-2022. Formaţia din Sfântu Gheorghe a anunţat, joi, faptul că nu mai puţin cinci fotbalişti părăsesc echipa în această vară.

Concret, Sepsi a precizat că Gabriel Vaşvari (35 de ani), Răzvan Tincu (34 de ani), Fulop Istvan (32 de ani), Boubacar Fofana (32 de ani) şi Kevin Luckassen (28 de ani) sunt nevoiţi să îşi găsească alte cluburi din această vară.

”Jucătorii Vaşvari Gabriel, Răzvan Tincu, Fulop Istvan, Kevin Luckassen şi Boubacar Fofana vor părăsi clubul Sepsi OSK la sfârşiul contractelor care vor expira pe 30 iunie.

Vaşvari Gabriel, care a evoluat pentru echipa noastră din iunie 2018, a îmbrăcat tricoul Sepsi OSK în 123 partide oficiale în toate competiţiile, reuşind să înscrie de 16 de ori.

Răzvan Tincu a petrecut trei sezoane la noi, jucând în 70 de partide pentru club.

Fülöp István se află la Sfântu Gheorghe din vara anului 2018, iar în această perioadă a disputat 93 de meciuri si a marcat 17 goluri.

Kevin Luckassen a sosit la Sepsi OSK sub formă de împrumut pentru sezonul 2021-2022, a marcat cinci goluri în 30 de apariţii.

Boubacar Fofana a venit la Sepsi OSK în vara anului 2020, totalizând de atunci şi până acum 49 de meciuri şi marcând totodată cinci goluri în tricoul clubului”, se arată în comunicatul emis de Sepsi.

Nicolae Păun şi Marius Ştefănescu au semnat prelungirile cu Sepsi

Nicolae Păun şi Marius Ştefănescu, doi dintre cei mai interesanţi tineri din Casa Liga 1, au semnat prelungirile contractuale cu Sepsi! Cei doi mijlocaşi de 23 de ani, amândoi născuţi la Caracal, s-au înţeles cu formaţia din Sfântu Gheorghe pe o perioadă de încă trei ani, până în 2025.

Patronul formaţiei din Sfântu Gheorghe a anunţat acordul dintre părţi, dând şi alte detalii despre echipă, despre buget şi despre transferurile pe care Sepsi le-a făcut şi le va face în această vară.

Referitor la cei doi mijlocaşi, Păun a jucat în 37 de meciuri în acest sezon, a marcat de două ori şi a oferit o pasă decisivă. De partea cealaltă, Ştefănescu a prins 40 de partide, a marcat de 12 ori şi a livrat patru asisturi.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele