adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Schimbări masive de lot la Rapid. Giuleştenii au renunţat la 8 jucători ”dintr-un foc”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 13 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20738782/1/rap.jpg

Schimbări masive la Rapid. Giuleştenii s-au despărţit de 8 jucători ”dintr-un foc”.  Adrian Mutu nu se va mai baza pe: Cătălin Hlistei, Lucian Goge, Alexandru Dandea, Adrian Bălan, Nicolae Carnat, Saifeddine Alami, Raul Costin şi Mircea Leasă.

"Rapid se va despărţi în această vară de o parte dintre jucătorii care au fost alături de noi în ultimii ani şi care au avut o contribuţie importantă la prezenţa clubului în prima ligă. Contractele lui Cătălin Hlistei (85 meciuri/32 goluri), Lucian Goge (132 meciuri/50 goluri), Alexandru Dandea (50 meciuri/3 goluri), Adrian Bălan (56 meciuri/18 goluri), Nicolae Carnat (22 meciuri/3 goluri), Saifeddine Alami (23 meciuri/3 goluri), Raul Costin (40 meciuri/1 gol) şi Mircea Leasă (2 meciuri/0 goluri) vor expira la finalul acestei luni, însă acestea nu vor fi prelungite", este comunicatul giuleştenilor.

Acuna a fost prima plecare a verii

Fundaşul argentinian Matias Perez Acuña a fost primul jucător care se desparte de Rapid în această pauză competiţională.

Jucătorul, în vârstă de 28 de ani, a fost adus la echipa din Giuleşti în iarna acestui an, el fiind transferat de la echipa columbiană Delfin SC. Acuña a evoluat în două meciuri pentru Rapid.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele