Ultima oră
Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol Spania - Italia 1-0. Diferenţa a fost făcută de un autogol
VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA VIDEO | Angel Reese a scris istorie în WNBA
S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor S-au înţeles! LA Lakers are un nou antrenor
Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult” Verdict ciudat. Florin Răducioiu, impresionat de o naţională care continuă să dezamăgească. ”O echipă pe care o apreciez mult”
Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor Serbia ameninţă că ar putea părăsi Euro 2024 din cauza scandărilor
"Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca "Puteam fi mai buni cu şi fără minge”. Kane, supărat după remiza cu Danemarca

SCM Craiova a anunţat desfiinţarea echipei de senioare

Sporturi Publicat pe 3 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/21217227/1/scm-universitatea-craiova-csm-bucuresti-divizia-a1-28-01-2023.jpg

Clubul SCM Craiova a anunţat, sâmbătă, că echipa de volei feminin ”îşi încetează activitatea”, iar eforturile se vor îndrepta în acest sport spre înfiinţarea unei academii formată din tinere jucătoare.

”Echipa de volei feminin senioare SCM Universitatea Craiova îşi încetează activitatea, iar toată atenţia şi priceperea noastră se va îndrepta către un centru important de dezvoltare a tinerelor voleibaliste. În urma unei analize temeinice, Sport Club Municipal Craiova a luat decizia de a înfiinţa o academie de volei feminin, cu scopul de a deveni unul dintre cele mai importante centre de junioare din ţară. De-a lungul istoriei, zona noastră a dat României nenumărate talente care au ajuns să ne reprezinte cu mândrie la echipe puternice din ţară, în străinătate, dar şi la echipele naţionale”, se arată în comunicatul SCM Craiova.

Oficialii clubului mai precizează că vor fi anunţate în curând şi alte detalii, privind această decizie.

SCM Craiova a încheiat sezonul 2022-2023 pe locul 9 în Divizia A, iar prin retragerea echipei stagiunea viitoare rămâne, în acest moment, cu 11 cluburi la start. F.R. de Volei ar urma, cel mai probabil, să invite o echipă din eşalonul secund.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele