adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

SCM Craiova, a cincea înfrângere consecutivă în grupa I din FIBA Europe Cup

Baschet Publicat pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21002064/1/craiova-fiba.jpg

Echipa de baschet masculin SCM Craiova a fost învinsă şi în etapa a V-a din grupa I a FIBA Europe Cup, miercuri, cu scorul de 71-64 (39-32), pe teren propriu, de formaţia franceză Cholet. SCM Craiova a ratat faza următoare încă din etapa precedentă.

În primele meciuri din grupa I, SCM Craiova a obţinut rezultatele: 73-83şi 64-90  cu FC Porto, 56-75 cu Cholet Basket şi 62-93 cu Chemnitz Niners. Echipa craioveană ocupă ultimul loc în grupa I, cu 5 puncte, fără vreo şansă la faza următoare.

În ultimul meci din grupa I, craiovenii vor juca tot pe teren propriu, Chemnitz Niners, în 8 februarie.

SCM Craiova s-a calificat în grupa I după ce a câştigat grupa preliminată H, din care nu a trecut mai departe vicecampioana CSO Voluntari. SCM Craiova a jucat calificări pentru a ajunge în faza grupelor, în timp ce echipa CSO Voluntari a venit din Basketball Champions League, unde nu a reuşit să treacă de turneul preliminar.

În grupa L din FIBA Europe Cup joacă şi CSM Oradea.

Primele două clasate în fiecare grupă din faza a doua se vor califica în sferturile de finală, care vor fi urmate de semifinale şi finală.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele