Ultima oră
Romeo Lavia, out pentru restul sezonului Romeo Lavia, out pentru restul sezonului
David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice David Popovici vrea tratament special la Jocurile Olimpice
"Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor "Foarte individualist. Trebuia să îi mai dau o minge să joace singur". Denis Drăguş, pus la zid de un antrenor
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO

SCM Craiova, a cincea înfrângere consecutivă în grupa I din FIBA Europe Cup

Baschet Publicat pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21002064/1/craiova-fiba.jpg

Echipa de baschet masculin SCM Craiova a fost învinsă şi în etapa a V-a din grupa I a FIBA Europe Cup, miercuri, cu scorul de 71-64 (39-32), pe teren propriu, de formaţia franceză Cholet. SCM Craiova a ratat faza următoare încă din etapa precedentă.

În primele meciuri din grupa I, SCM Craiova a obţinut rezultatele: 73-83şi 64-90  cu FC Porto, 56-75 cu Cholet Basket şi 62-93 cu Chemnitz Niners. Echipa craioveană ocupă ultimul loc în grupa I, cu 5 puncte, fără vreo şansă la faza următoare.

În ultimul meci din grupa I, craiovenii vor juca tot pe teren propriu, Chemnitz Niners, în 8 februarie.

SCM Craiova s-a calificat în grupa I după ce a câştigat grupa preliminată H, din care nu a trecut mai departe vicecampioana CSO Voluntari. SCM Craiova a jucat calificări pentru a ajunge în faza grupelor, în timp ce echipa CSO Voluntari a venit din Basketball Champions League, unde nu a reuşit să treacă de turneul preliminar.

În grupa L din FIBA Europe Cup joacă şi CSM Oradea.

Primele două clasate în fiecare grupă din faza a doua se vor califica în sferturile de finală, care vor fi urmate de semifinale şi finală.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele