Ultima oră
6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului 6 echipaje se întrec în prima etapă de Swift Cup a sezonului
Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează” Clubul îi închide uşa în nas lui Alexandru Albu: ”Nu ne interesează”
Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou! Adrian Mititelu Jr. a fost internat din nou!
Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner Edi Iordănescu, afectat de accidentarea lui Moruţan! Mesajul postat de selecţioner
Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!” Fostul selecţioner, dorit antrenor de MM Stoica: ”L-aş alege pe el dintre toţi. Are caracter!”
Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri Trenule, maşină mică! Jucătorii unei echipe din Superligă sunt duşi de locomotivă la meciuri

SCM Craiova, a doua înfrângere în grupa I din FIBA Europe Cup

Baschet Publicat pe 22 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20959570/1/craiova-merlins.jpg

Echipa de baschet masculin SCM Craiova a fost învinsă şi în etapa a II-a din grupa I a FIBA Europe Cup, scor 75-56 (34-32), în deplasare, cu francezii de la Cholet Basket.

Principalii marcatori pentru SCM Craiova au fost Flanningan 10 puncte şi Hopkins 11, iar de la Cholet s-au remarcat Artis şi Campsbell, cu câte 13.

În cealaltă partidă din prima etapă, Niners Chemnitz - FC Porto 87-94. 

La debutul în grupa I, SCM Craiova a pierdut, pe teren propriu, cu FC Porto, scor 73-83, iar în următorul meci va juca în deplasare, cu Chemnitz, în 10 ianuarie.

SCM Craiova s-a calificat în grupa I după ce a câştigat grupa preliminată H, din care nu a trecut mai departe vicecampioana CSO Voluntari.

SCM Craiova a jucat calificări pentru a ajunge în faza grupelor, în timp ce echipa CSO Voluntari a venit din Basketball Champions League, unde nu a reuşit să treacă de turneul preliminar.

În grupa L din FIBA Europe Cup joacă şi CSM Oradea.

Primele două clasate în fiecare grupă din faza a doua vor trece în fazele eliminatorii se vor califica în sferturile de finală, care vor fi urmate de semifinale şi finală.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele