Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

SCM Timişoara - U BT Cluj, scor 70-90, în meci restant din Liga Naţională

Baschet Publicat pe 22 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20683184/1/u-la-mijloc.jpg

Campioana en-titre la baschet masculin, U Banca Transilvania Cluj, a învins vineri, în deplasare, formaţia SCM Timişoara, scor 90-70 (42-33), în meci restant din etapa a 22-a a Ligii Naţionale.

Principalii marcatori ai partidei au fost Mirkovic 17 puncte, pentru gazde, respectiv Watson 16, pentru U BT Cluj.

În urma rezultatului, U BT Cluj-Napoca se află tot în postura de lider al clasamentului, cu 54 de puncte, în timp ce formaţia timişoarenă ocupă locul 6 (46).

Tot vineri se joacă o altă restanţă, între vicecampioana CSM Oradea şi Athletic Constanţa (etapa a 26-a), iar în 26 aprilie, U BT Cluj îşi joacă ultima restanţa din sezonul regulat, pe teren propriu, cu SCMU Craiova (etapa 17).

Ulterior, între 27-29 aprilie, sunt programate meciurile din ultima etapă a sezonului regulat, a 30-a.

Indiferent de rezultatele din ultimele partide, U BT Cluj-Napoca va încheia pe primul loc în Liga Naţională, având asigurat avantajul terenului propriu în play-off.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele