Ultima oră
”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA ”I-am certat un pic pe jucători”. Mircea Rednic şi-a îndeplinit obiectivul la UTA
Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic Zoltan Ritli, fostul portar al Stelei, a fost numit director tehnic
Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”

Dorinel Munteanu îşi distruge jucătorii după eşecul cu UTA: ”Greşeală de curtea şcolii!”
George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi atacantul român
Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”

Mesaj pentru Adrian Mititelu după haosul de la Craiova: ”O poate bate o echipă de Liga 3!”
Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek Sorana Cîrstea s-a calificat în turul trei la Mutua Madrid Open. Ea ar putea să o înfrunte pe Iga Swiatek

”Scopul pentru noi este să nu câştige Farul!”. Mihai Rotaru este sincer şi ”îmbrăţişează pactul” cu Gigi Becali

FCSB Publicat pe 17 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21127752/2/zdkzzjvhmwjimmu5mthjngjhztayothlnwy0ztzlntm-thumb.jpg

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Farul Constanţa, într-un meci al etapei a 8-a din play-off-ul Superligii. Alibec a ratat un penalty şi a fost eliminat cu roşu direct în ultimul minut al primei reprize.

Farul este lider cu 47 de puncte, urmată în clasament de FCSB, care are 43 de puncte. Universitatea Craiova este pe locul 4, cu 37 de puncte.

Mihai Rotaru a anunţat recent că obiectivul pentru următoarele două meciuri ale oltenilor este să se califice în cupele europene. 

Pentru acest lucru, Craiova are nevoie de o victorie a FCSB-ului cu Farul Constanţa, deoarece acest lucru ar menţine echipa lui Gică Hagi motivată pentru ultima partida cu CFR. 

Dacă echipa lui Neagoe ar câştiga cele două meciuri, iar Farul ar învinge pe CFR, Universitatea Craiova ar ajunge în Conference League. Astfel, Mihai Rotaru mizează pe FCSB, pentru a putea fi în continuare în cărţi. 

”Scopul pentru noi este să nu câştige Farul!”

”Nu vrem să ne pregătim de Europa cum s-au pregătit şi alţii. Obiectivul nostru este să ne calificăm în preliminariile Conference League. Ar fi a şaptea participare consecutivă în Europa. Trebuie să câştigăm în Giuleşti dacă vrem să ajungem în Europa. Rapid are o echipă bună, va fi o atmosferă incendiară. 

Pentru mine, până la acest moment, este un sezon nesatisfăcător din punct de vedere al rezultatelor.Nu am realizat pragul de sus a ceea ce ne-am propus. Există şi pragul de jos, calificarea în Europa. Nu cred că Neagoe a ratat aceste obiective. Vorbim de încredere şi perspective... Am fost cea mai ghinionistă echipă de playoff. 

Scopul pentru noi este să nu câştige Farul, să aibă o motivaţie în plus la meciul cu CFR Cluj. Aceasta este o remarcă logică”, a spus Mihai Rotaru, potrivit sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele