adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Scrimă | După reintegrarea sportivilor ruşi şi belaruşi, Germania refuză să organizeze o etapă a Cupei Mondiale

Sporturi Publicat pe joi, 21:50
mail-share icon Email

Scrimă | După reintegrarea sportivilor ruşi şi belaruşi, Germania refuză să organizeze o etapă a Cupei Mondiale

Federaţia Germană de Scrimă a anunţat, joi, că renunţă la organizarea etapei de Cupă Mondială la floretă feminin, care ar fi trebuit să aibă loc la Tauberbischofsheim. Decizia reprezintă o reacţie după reintegrarea în competiţii a sportivilor din Rusia şi din Belarus, informează AFP.

Scrima este primul sport olimpic care îi reprimeşte pe sportivii ruşi şi belaruşi în competiţii. Măsura este valabilă din data de 3 aprilie, dar deja a stârnit polemici.

Scrimerele ruse şi belaruse, absente de la startul ofensivei militare a Rusiei în Ucraina, vor reveni în data de 21 aprilie, la Poznan, unde va avea loc o etapă a Cupei Mondiale la floretă, care contează şi pentr calificarea la Jocurile Olimpice.

Următoarea etapă, cea de la Tauberbischofsheim, care era programată la 5 mai, nu va mai avea loc.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele