Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

Se construieşte un nou stadion în România! Clubul de tradiţie care va beneficia de o nouă "bijuterie"

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 14 sep 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21315257/1/arg.jpg

În ultimii ani, tot mai multe echipe au început să beneficieze de noi arene.

Acum, a venit rândul formaţiei FC Argeş să joace pe un stadion nou.

Vechiul "Nicolae Dobrin" va intra în proces de demolare săptămâba viitoare, conform Fanatik.

Noul stadion va fi unul de categoria 4, conform standardelor UEFA, va avea 15.200 de locuri şi va costa aproximativ 100 de milioane de euro.

Proiectul este finanţat de Ministerul Dezvoltării cu bani din bugetul de stat, la care se adaugă şi o contribuţie de la bugetul local al municipiului Piteşti.

Ultimul eveniment care va avea loc pe actualul stadion se va desfăşura duminică, de la ora 18:30, atunci când FC Argeş va organiza un turneu de minifotbal. Prezenţi vor fi foşti mari fotbalişti, conducători ai clublui şi suporteri.

Imediat după finalizarea evenimentului, un utilaj va sparge o bucată mare de beton din tribune, care la rândul ei va fi spartă în alte bucăţi mai mici, care vor deveni suveniruri.

Arena a fost construită în anul 1964.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri