Ultima oră
Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari” Marian Iancu şi-a anunţat revenirea în fotbalul românesc: „Mă gândesc să fiu unul din acţionari”
Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman Ţărilor de Jos şi-au anunţat lotul pentru Euro 2024. Cei 30 de jucători convocaţi de Koeman
Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo” Stadionul „Arcul de Triumf” ar putea avea o nouă gazdă: „Vrem să jucăm acolo”
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”
Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală

Se conturează o campanie de transferuri stelară la CFR Cluj! Suma uriaşă pe care patronul ”o pune la bătaie”

CFR Cluj Publicat de Daian Cutu pe 2 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38228/21578972/1/universitatea-craiova-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-25-04-2024.jpg

Se anunţă schimbări importante de lot la CFR Cluj, după întoarcerea pe banca tehnică a lui Dan Petrescu (58 de ani).

Revenirea ”Bursucului” este similară cu o amplă campanie de transferuri la vară, menită să îi readucă pe ardeleni pe primul loc. Cei de la Fanatik scriu că Nelu Varga a pregătit suma de 5 milioane de euro pentru transferuri.

Noul antrenor e pus pe fapte mari

Dan Petrescu a oferit în şi primele declaraţii din postura de antrenor al formaţiei din Gruia şi a dezvăluit că obiectivul pentru sezonul viitor este câştigarea campionatului. Acesta i-a lăudat pe cei care au fost pe banca clujenilor înainte de revenirea sa şi a spus că jucătorii trebuie să demonstreze că merită să joace pentru CFR Cluj.

 „Mă simt excelent! Îmi pare foarte bine că m-am întors. Tot timpul m-am simţit bine aici.

Când am plecat am zis că sigur mă voi întoarce. Aşa s-a întâmplat şi sper să facem din nou treabă cu echipa. Mi-a fost dor de toată lumea, de oraş, de prieteni, de jucători, de fani. 

Un an de zile n-am vorbit cu presa din România. Mie nu-mi place să vorbesc, mie îmi place să fac. Sunt mulţi cei care vor vorbi de întoarcerea mea. Voi ştiţi de ce m-am întors, toată lumea ştie. Avem un obiectiv clar, de a câştiga campionatul. 

În momentul de faţă trebuie să ne gândim la meciurile care au rămas şi după să facem planurile pentru sezonul următor. Sunt 3 echipe care se bat pentru locurile 2 şi 3, care duc în cupele europene. CFR Cluj trebuie să lupte până la final. 

Cei care au fost aici au făcut treabă bună, au fost multe schimbări. Ţinând cont de aceste schimbări rezultatele au fost pe măsură. Sper să pot să-i ajut în ultimele meciuri cu experienţa mea. Nu am timp să schimb prea multe sau să fac miracole. Îmi doresc să joace cu acelaşi spirit cu care au făcut-o la ultimele două meciuri. 

Una e când îi antrenezi şi stai cu echipa toată ziua şi alta este când îi vezi la TV. O să vorbesc cu Ovidiu Hoban şi cu Francisc Dican. O să-i văd la antrenament pe jucători, să-mi fac o idee mai clară. Toţi jucătorii trebuie să ştie că nu au postul asigurat. 

Celor care li se termină contractul să nu creadă că nu mă gândesc să-i semnez dacă dovedesc că vor să joace la CFR Cluj. Asta e foarte important, jucătorii să-mi demonstreze că vor să rămână la CFR Cluj. 

Să fie alături de echipă. La fiecare meci au ajutat echipa. Sper să-i facem fericiţi la final de sezon”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul unui interviu acordat celor de la CFR Cluj.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CFR Cluj

Ultimele articole Toate articolele