Ultima oră
Roberto de Zerbi, printre posibilii înlocuitori ai lui Carlo Ancelotti la Real Madrid! Roberto de Zerbi, printre posibilii înlocuitori ai lui Carlo Ancelotti la Real Madrid!
VIDEO EXCLUSIV ǀ Îi ia locul Andrei Vlad lui Ştefan Târnovanu în poarta FCSB-ului? Răspunsul lui Gigi Becali VIDEO EXCLUSIV ǀ Îi ia locul Andrei Vlad lui Ştefan Târnovanu în poarta FCSB-ului? Răspunsul lui Gigi Becali
Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup Doar o echipă de anonimi fără Lionel Messi! Inter Miami a pierdut finala U.S. Open Cup
Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali s-a enervat când a auzit că Rrahmani ar putea valora peste un milion de euro. "Ce a făcut? Spune-mi o fază" | VIDEO EXCLUSIV
"Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV "Mult mai talentată decât aia a lui Olăroiu". Verdict surprinzător în legătură cu actuala echipă a FCSB-ului! | VIDEO EXCLUSIV
"E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV "E din ce în ce mai bun". Ngezana a fost lăudat la finalul partidei de la Oradea | VIDEO EXCLUSIV

Se conturează o lovitură pe piaţa de mercato! UPDATE: Alexandru Mitriţă ar avea un acord cu U. Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat pe 31 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21129928/1/agfzad0yzgywmtaym2fmnmrjotu2mzniotjknmy1n2m3owfjoq-thumb.jpg

Universitatea Craiova are ambiţii mari pentru viitorul sezon al Superligii, iar asta necesită o campanie de transferuri importantă.

Principala ţintă a oltenilor este Alexandru Mitriţă. Patronul Mihai Rotaru este dispus să facă un efort financiar semnificativ pentru revenirea internaţionalului român.

UPDATE: Se pare că Mitriţă şi-a dat acordul să semneze cu Universitatea Craiova, înţelegerea urmând a fi una pe trei ani. Mijlocaşul a acceptat, conform Fanatik, propunerea lui Mihai Rotaru şi s-a întors acasă, în Bănie, de unde a început experienţa în afara României.

Astfel, Alexandru Mitriţă urmează a fi anunţat oficial în scurt timp, iar patronul Mihai Rotaru chiar recunoştea, în urmă cu câteva săptămâni, că îl aşteaptă înapoi pe Mitriţă, dacă el va vrea să revină în SuperLigă. Iată că acest lucru s-a întâmplat conform sursei amintite, iar prezentarea urmează să aibă loc.

Dacă Mitriţă îşi va dori să vină înapoi, noi vom fi bucuroşi şi îl aşteptăm. Vorbesc în regionalisme, dar Mitriţă e un tip ataşat de glia oltenească. Nu-l primim, noi îl cerem cu braţele deschise”, spunea Mihai Rotaru.


New York City FC este echipa de care aparţine Mitriţă în acest moment. Americanii l-au cedat sub formă de împrumut în Arabia Saudită, la Al Raed, grupare antrenată de Marius Şumudică.

"M-aş bucura să vină Mitriţă la noi, dar asta este numai decizia şi puterea patronului, pentru că la bugetul acesta, de 7,5 milioane de euro, nu-ţi permiţi să achiţi nu ştiu câţi bani pentru Mitriţă. Numai patronul ar putea să rezolve chestia asta.

Ar fi o butelie mare de oxigen pentru echipă, pentru compartimentul nostru ofensiv. Dar din moment ce PAOK nu activează clauza de cumpărare din vară, înseamnă că mai are contract cu americanii şi trebuie plătită o sumă de transfer"
, a declarat Sorin Cârţu, în 2022, cu privire la revenirea lui Mitriţă, pentru Oltenia TV.

  • Mitriţă este estimat de cei de la Transfermarkt la suma de 3 milioane de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri