Ultima oră
VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia VIDEO | ”Reacţia era pe măsură”. S-a implicat Dan Petrescu la meciul cu Farul? Francisc Dican a explicat situaţia
”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi ”Am avut foarte multe accidentări la juniori, dar Mister mi-a dat încredere”. Ionuţ Cojocaru, noua descoperire a lui Gică Hagi
VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine” VIDEO | Mario Camora, discurs fără menajamente. ”Ne facem cu toţii de ruşine”
VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane VIDEO | Farul - CFR Cluj 5-1. Dobrogenii fac recital în duelul fostelor campioane
CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A la feminin
Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart Emma Răducanu, eliminată de liderul WTA Iga Swiatek în sferturi la Stuttgart

Se conturează revenirea lui Messi la Barcelona. Condiţiile clubului catalan pentru ca argentinianul să se întoarcă pe ”Camp Nou”

PSG Publicat de Ovidiu Neacşu pe 26 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21077194/1/profimedia-0765085849.jpg

Întoarcerea lui Leo Messi la Barcelona pare din ce în ce mai realizabilă, după ce PSG nu a avansat în negocierile pentru prelungirea contractului cu atacantul argentinian.

Oficialii Barcelonei, dar şi jucătorii echipei din Spania îşi doresc revenirea lui Messi, la echipa unde a scris istorie timp de 17 sezoane. Cu toate că la 35 de ani Messi ar fi cu siguranţă o piesă de bază în sistemul lui Xavi, argentinianul va trebui să accepte anumite condiţii pentru ca revenirea lui pe Camp Nou să se producă, informează Mundo Deportivo.

Catalanii vor ca echipa să se bazeze în continuare pe tinerii care au demonstrat că au o valoare imensă, fie ei din ”La Masia” sau transferaţi, astfel că jocul Barcelonei nu va mai fi în jurul lui Messi, ca în anii precedenţi. Partea financiară constituie poate cel mai importat factor al acestei mutări, catalanii fiind un club cu resurse limitate în ultimii ani şi neputând să îi ofere lui Messi sume astronomice, precum cele pe care i le oferă PSG.

Nasser Al-Khelaifi, despre situaţia lui Messi, Mbappe şi Ramos la PSG. ”Nu vom face greşeli”

Nasser Al-Khelaifi a vorbit în cadrul unei videoconferinţe despre situaţia lui Messi, dar şi a altor staruri de la PSG. Oficialul grupării pariziene nu pare îngrijorat de situaţia lui Leo Messi, căruia îi expiră înţelegerea cu PSG la finalul acestui sezon.

”Oamenii vor să ştie ce se va întâmpla cu Mbappe, Messi şi Ramos. Ne concentrăm ca ei să continue alături de noi. Vom analiza ce putem face pentru a ne asigura că ei vor continua alături de noi.

De asemenea, vrem să facem lucrurile corect şi să ne dezvoltăm mai departe. Nu vom face greşeli. Este foarte important ca acum să ne concentrăm pe restul sezonului.

Ne concentrăm pe tinerele talente. Vom continua să investim în club şi în Academie”, a spus Nasser Al-Khelaifi, conform Marca.

mail-share icon Email
viewscnt

PSG

Ultimele articole Toate articolele