Ultima oră
Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League Olympique Marseille îşi salvează sezonul cu accederea în penultimul act din Europa League
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV

Se conturează transferul verii! Lewandowski, tot mai supărat pe Bayern Munchen

Bayern Munchen Publicat de Daian Cutu pe 25 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38296/20685158/1/2186bf0529bb47d59f9146b69800a691.jpg

Robert Lewandowski (33 de ani) este pe punctul să părăsească Bayern Munchen, care sâmbătă a câştigat al zecelea titlu consecutiv în Bundesliga. Publicaţia Sport Bild scrie că atacantul este nemulţumit de faptul că oficialii bavarezi nu au venit cu o ofertă concretp de prelungire a contactului.

Lewandowski a venit la Bayern în 2014, de la Borussia Dortmund.

  • ”Maşina de goluri” poloneză are 48 de reuşite în tricoul lui  Bayern Munchen, în acest sezon şi este cotat la 50 de milioane de euro în acest moment.

Contractul lui Lewandowski la Bayern durează până în iunie 2023, iar zvonurile privind potenţialul său transfer la Barcelona, unul în valoare de aproximativ 50 de milioane de euro, au fost din ce în ce mai dese în ultima perioadă.

Atacantul polonez ar fi avut discuţii cu reprezentanţii Barcelonei pentru un transfer în această vară, dar cum era de aşteptat, Bayern nu e dispusă să îl cedeze atât de uşor. Preşedintele celor de la Bayern Munchen, Oliver Kahn, a vorbit despre situaţia golgheterului din Bundesliga. Legendarul portar a admis că Bayern îşi doreşte să semneze un nou contract cu el, dar a explicat că lucrurile nu sunt atât de simple.

"Suntem în contact cu Robert (n.r. Robert Lewandowski) şi ne dorim ca el să rămână la Bayern cât mai mult posibil. Aparent, unii cred că astfel de discuţii şi negocieri de contract sunt ca în jocurile de pe calculator, unde dai click pe ceva şi apoi se prelungeşte contractul.

Trebuie să ne uităm şi la situaţia jucătorilor. Fotbaliştii care au evoluat bine la acest club de mulţi ani sunt excepţionali. Robert a devenit fotbalist mondial cu noi. Robert este un jucător care are potenţialul de a înscrie 30 - 40 de goluri în fiecare an. Desigur, la un moment dat, jucătorii de acest gen îşi spun: 'am făcut totul aici şi am câştigat totul'. Este nevoie de timp pentru a-l convinge să rămână.

Ştim foarte bine ce îi datorăm acestui jucător. Este vorba şi despre un respect faţă de jucător. Nu lăsăm pe nimeni să ne preseze, atunci când vine vorba de a lua aceste decizii cruciale şi importante. Ştim cu toţii că avem doi ani foarte grei în spate. Ca şi club trebuie să te gândeşti cum poţi gestiona în continuare toate aceste lucruri în situaţia actuală. Pentru că şi FC Bayern a avut de suferit din ultimii doi ani", a spus Kahn, citat de L'Equipe.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bayern Munchen

Ultimele articole Toate articolele