adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!” VIDEO ǀ Toni Petrea nu acceptă uşor prelungirea contractului cu FCSB: ” Depinde de mai multe lucruri!”
VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj” VIDEO | Octavian Popescu crede că gerşelile de arbitraj au făcut ca partida cu CFR să nu conteze. ”Poate dacă nu erau greşelile de arbitraj”
Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat Răzvan Marin a retrogradat alături de Cagliari în Serie B. Salernitana, la care este împrumutat Drăguşin, s-a salvat
VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!" VIDEO | Deac, omul pentru care vacanţa nu există: "Când nu mai pot, las pe altul mai tânăr. Nu mai sper la echipa naţională!"
Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat Cadiz, echipa lui Florin Andone, se menţine în La Liga. Granada a retrogradat
FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia FC Copenhaga campioană în Danemarca, Steaua Roşie Belgrad în Serbia

Se conturează un transfer surprinzător la FCSB. Gigi Becali a oferit detalii. ”O să vedeţi dacă o să îl aduc sau nu”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 20 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20562709/1/bec.jpg

Universitatea Craiova a fost foarte aproape să dea lovitura pe piaţa transferurilor din România în mercato de iarnă. Mihai Rotaru şi Marian Copilu nu l-au convins pe Fernando Varela (34 de ani).

Fotbalistul a ajuns la un acord cu cei de la PAOK, pentru a fi lăsat liber de contract, informează Gazeta Sporturilor. Varela ar putea ajunge astfel la FCSB, echipa pentru care a avut prestaţii extrem de solide.

Patronul Gigi Becali nu a negat interesul pentru un eventual transfer, însă a preferat să păstreze misterul în jurul acestui subiect. El a punctat faptul că nu vrea să discute deocamdată pe cine vrea să aducă la FCSB.

„Nu o să mă apuc acum să vorbesc pe cine aduc şi dacă o să mai aduc. Voi ştiţi politica mea cu transferurile şi nu mă repet de 100 de ori. Nu mă interesează că Varela l-a refuzat pe Rotaru. O să vedeţi dacă o să îl aduc sau nu”, a spus Becali, pentru ProSport.

Nouă goluri şi şase pase de gol are Fernando Varela pentru PAOK Salonic în 208 apariţii oficiale. În Grecia, Varela a câştigat o dată campionatul şi de patru ori Cupa. Pentru FCSB a înscris de 12 ori şi a furnizat două pase decisive în 117 jocuri. În România, înainte de FCSB, Varela s-a remarcat la FC Vaslui (41 de meciuri/două goluri/două pase de gol).

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele