Ultima oră
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"
Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua Comoţionat în meciul cu Irlanda de Nord, Vasile Mogoş a aflat când va putea evolua

Se întâmplă să nu-ţi ajungă banii de la un salariu la altul? Iată 3 opţiuni ce vin în ajutorul tău (P)

Noutăți Publicat pe 8 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20943954/1/se-intampla-sa-nu-ti-ajunga-banii-de-la-un-salariu-la-altul-iata-3-optiuni-ce-vin-in-ajutorul-tau.jpg

Cei mai mulţi dintre români, odată cu apariţia inflaţiei ce creşte de la o lună la alta, fac faţă tot mai greu cheltuielilor zilnice. De cele mai multe ori, omitem momente preţioase, atât din viaţa de familie, cât şi din cea socială, din cauza faptului că suntem mai tot timpul stresaţi şi încordaţi cu toate atribuţiile pe care le avem de îndeplinit şi care, în ciuda eforturilor noastre supraomeneşti, de foarte multe ori, se întâmplă să nu ne ofere nici pe jumătate din traiul de care am avea atâta nevoie.  

Pentru momentele în care mai aveai câteva săptămâni până la salariu, şi nu ştiai cum vei face să rezişti cu banii, acest articol îţi vine în ajutor, oferindu-ţi 3 soluţii rapide, şi eficiente de a scăpa de stresul financiar!

Împrumut de la prieteni

Ştim cât de stânjenitor poate fi de multe ori să ajungem să apelăm la cei mai dragi prieteni, atunci când vine vorba de nevoile noastre financiare. Dar, tocmai pentru faptul că suntem atât de apropiaţi  de ei, ar trebui să ne permitem să avem un moment de onestitate şi de vulnerabilitate în faţa acestora, şi să mărturisim onest şi sincer, momentele în care nu facem faţă facturilor lunare la care suntem supuşi. Un moment de ajutor venit de la un om drag, nu va face decât să vă apropie şi să vă solideze prietenia şi mai mult. Nu te mai teme să fii vulnerabil, şi învaţă că ceri ajutorul atunci când ai nevoie de acesta!

Un credit până la salariu

Poate nu vrei să apelezi nici la familie, şi nici la prieteni, atunci când vine vorba de suma de bani în plus, de care ai avea nevoie pentru a rezista până la salariul viitor. În acest caz, poţi alege să apelezi la un credit până la salariu oferit de către cei de pe site-ul creditfix.ro, pentru a beneficia de banii necesari, şi a sta liniştit cu privire la costurile ascunse pe care, de cele mai multe ori, un împrumut obişnuit la bancă, le poate implica.

Viaţa este prea scurtă pentru a o irosi cu griji efemere, precum sunt banii. Alege varianta cea mai avantajoasă pentru tine, şi bucură-te de momentele cu cei dragi!

Vinde o parte din lucruri

Trăind în nişte timpuri capitaliste, se întâmplă, de foarte multe ori, să ne lăsăm purtaţi de val de consumerismul excesiv ce ne înconjoară. Cu siguranţă ţi s-a întâmplat şi ţie să te trezeşti achiziţionând tot felul de obiecte de care nu ai neapărat nevoie. Momentele ca cele în care ai nevoie de o sumă de bani în plus până la salariu, sunt cele mai prielnice pentru a te uşura de tot cumulul de articole achiziţionate pe moment, din impulsul oferit de către capitalism.

Alege să-ţi vinzi anumite tricouri pe care nu le mai porţi, ori lenjerii de pat pe care nu le-ai mai folosit de multă vreme. În acest fel, nu numai că ajungi la o sumă de bani utilă, fără să fii nevoit să apelezi la un împrumut de orice tip, dar şi ajuţi în procesul de reciclare al materialelor la nivel mondial.

Pentru cei care îşi doresc şi care caută, soluţii alternative se găsesc mereu! Trebuie doar să fii atent şi creativ la ce se întâmplă în jurul tău, pentru a face rost de suma de bani dorită.

  • Sursa foto: pixabay.com

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele