Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Se preconizează o surpriză mare în SuperLigă: ”Asta se poate întâmpla”

FC U Craiova 1948 Publicat pe 25 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38986/20869612/1/fc-u-craiova-as.jpg

Mădălin Ciucă, ajuns la 39 de ani, fost fotbalist la Universitatea Craiova, FC U Craiova, Gaz Metan sau UTA, a analizat lupta pentru primele locuri din SuperLiga României şi e sigur că o surpriză foarte mare va avea loc în acest sezon, iar formaţia patronată de Adrian Mititelu şi fiul său poate ajunge în play-off.

La cum s-a desfăşurat sezonul până acum, Ciucă are încrederea să afirme că FC U Craiova poate fi în top 6 la finalul campionatului regular, iar apoi să lupte pentru o poziţie cât mai bună în play-off. În plus, Ciucă a accentuat ideea că în primele şase îşi pot face loc şi UTA, FC Botoşani sau Sepsi.

Îmi doresc şi cred că va se va califica în play-off (n.r. – FC U Craiova). Eu cred că şansele sunt mari, pentru că au un lot destul de bun, este al doilea an în care joacă împreună şi au evoluţii bune. Nu ştiu dacă pot ţine pasul cu echipele, care se bat pentru play-off în sezonul regulat.

Cred că în faţă o să fie formaţiile, care au fost şi în sezoanele trecute, Sepsi, poate Botoşani va ajunge în play-off, echipele de tradiţie precum Rapid, chiar şi UTA. Echipa are potenţial să ajungă în play-off şi m-aş bucura, iar de acolo se poate întâmpla orice. Craiova este o echipă, care joacă fotbal şi vrea să marcheze”, a spus Ciucă pentru Fanatik.

O nouă sancţiune în urma scandalului monstru din partida FC U Craiova - Rapid. ”Cu el nu luaţi nicio măsură?”

O nouă suspendare în urma scandalului monstru din partida FCU Craiova Rapid. S-a aflat cu cine s-a certat Săpunaru la finalul meciului.

După fluierul final al partidei FC U Craiova - Rapid, câştigată de olteni cu 1-0, Cristi Săpunaru a avut o altercaţie cu jandarmii, cărora le-a reproşat că au folosit gaze lacrimogene împotriva suporterilor rapidişti.

Căpitanul gilueştenilor s-a certat şi cu un fan al gazdelor înainte să intre în tunelul care duce la vestiare. Acel suporter era Ovidiu Mihăilescu, poreclit Poştaşu', fost lider de galerie al echipei lui Mititelu.

Ovidiu Mihăilescu a fost sancţionat grav în urma incidentului şi a primit interdicţie pe stadioane timp de un an, potrivit ProSport.

Decizia aceasta l-a nemulţumit pe Ovidiu Mihăilescu, care consideră că Săpunaru nu a fost sancţionat îndeajuns. Cazul urmează să fie judecat de Comisia de Disciplină FRF, iar pe 28 septembrie cei doi sunt chemaţi la audieri.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri