Ultima oră
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă
VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out VIDEO | FC Botoşani - Dinamo, ASTĂZI, de la 19:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Duelul suferinţei în play-out
VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării VIDEO | FC Voluntari - FCU Craiova, astăzi, de la 17:00, în direct la Prima Sport 1! Partidă crucială pentru evitarea retrogradării
Flavius Stoican a semnat! Flavius Stoican a semnat!

Se pregătesc două noi plecări la Gaz Metan după meciul cu Dinamo: ”Am ajuns şi noi cu cuţitul la os!”

Gaz Metan Mediaș Publicat pe 17 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38233/20607662/1/marin-duna.png

Antrenorul secund al echipei Gaz Metan Mediaş, Marin Dună, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că el şi preparatorul fizic Alex Petcu au rămas la club pentru a fi pe bancă la meciul cu Dinamo, din Liga 1 Casa Pariurilor, după care îşi vor rezilia contractele.

“Noi, ca staff, am pregătit meciul ca fiecare joc de până acum. L-am pregătit însă cu alţi jucători, pentru că ştie toată lumea, au plecat 9-10 jucători, chiar nu mai ştiu câţi au plecat. O să joace cei care au jucat mai puţin din vechea gardă, sunt 7-8 jucători, restul o să jucăm cu copii. Am pregătit jocul bine, zic eu, acum depinde de cât pot să ducă aceşti copii un joc de Liga 1.
 
Chiar şi cei care nu au jucat prea mult nu o să aibă ritm de joc, nu o să aibă potenţă fizică. Va fi greu. E o situaţie dificilă, o situaţie în care nu mă aşteptam să ajung aici, nici prin cap nu-mi trecea când am venit la Mediaş, dar din păcate pentru acest club şi acest oraş s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Asta e situaţia. Noi ne facem treaba.
 
Ne-au rugat cei din club să îi ajutăm cu acest joc, la meciul cu Dinamo, iar după jocul cu Dinamo încheiem raporturile contractuale. Pentru că n-avem cum. Am ajuns şi noi cu cuţitul la os. Nu putem să stăm şi să antrenăm nişte copii şi să ce? La urma urmei... Asta e viaţa. Mergem pe drumuri diferite. Să dea Dumnezeu să revină fotbalul aşa cum era odată în Mediaş. Eu voi sta pe bancă. Eu şi preparatorul fizic, Alex Petcu”, a spus Dună.

El a menţionat că îi este greu să creadă că Gaz Metan va rămâne în Liga 1, da speră ca echipa să găsească puterea de a reveni. “Eu de felul meu sunt optimist şi sper din tot sufletul să-şi revină această echipă, pentru că merită. Chiar dacă s-ar duce în a doua ligă, sper să rezolve problemele cu datoriile şi s-o ia de la capăt, să revină în Liga 1. Mi-e greu să cred că mai poate rămâne în Liga 1, deşi îmi pare foarte rău. Singurii oameni care pot să ţină echipa pe linia de plutire sunt tot autorităţile”, a afirmat Dună.

Joi, Gaz Metan Mediaş s-a despărţit de antrenorul principal Ilie Poenaru.
 
Clubul Gaz Metan Mediaş se confruntă cu grave probleme financiare, iar opt jucători şi-au reziliat contractele. Trei dintre aceştia, Vlad Morar, Răzvan Grădinaru şi Gabriel de Moura, au semnat cu Dinamo, rivală a medieşenilor în lupta pentru evitarea retrogradării.

Meciul Dinamo - Gaz Metan Mediaş va avea loc, vineri, de la ora 19:55, în etapa a 27-a a Ligii I.

https://viewscnt.1616.ro/c.gif

mail-share icon Email
viewscnt