Ultima oră
PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe PAOK şi Răzvan Lucescu părăsesc Conference League. Club Brugge s-a impus în ambele manşe
AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League AS Roma a câştigat duelul italian cu AC Milan din sferturile Europa League
A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO A pus punctul pe „i”! Marea problemă a formaţiei din Superliga. „Şi alţii sunt responsabili, că nu doar ei sunt pe teren” | EXCLUSIV VIDEO
VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin” VIDEO | Dorinel Munteanu e aproape de încă un trofeu cu Oţelul şi cere public suport financiar. ”Aceşti jucători merită mai mult sprijin”
Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV Verdict clar în privinţa vinovatului pentru eliminarea lui „U” Cluj din Cupa României | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii VIDEO | ”La cum suntem plătiţi, cred că trebuie să dea mai mult”. Ioan Ovidiu Sabău şi-a criticat dur jucătorii

Se pregăteşte trădarea anului? Gianluigi Donnarumma vrea să plece de la PSG. Juventus a intrat pe fir

PSG Publicat de Emanoil Ursache pe 31 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/20657889/1/mzymagfzad0xota5mzaxm2nlzjqxy2q0ytayntbiotiznthkogy1mg-thumb.jpg

Gianluigi Donnarumma (23 de ani) îşi doreşte să plece de pe "Parc des Princess", deşi a fost adus de PSG, liber de contract de la AC Milan vara trecută, ca o mare speranţă pentru viitorul buturilor parizienilor.

Cu 19 apariţii în acest sezon la PSG (rivalul său Keylor Navas a apărat de 22 de ori), cel mai bun portar de la Campionatul European disputat în 2021 a fost extrem de criticat după golul marcat de Karim Benzema, în Real Madrid – PSG 3-1, deşi există argumente solide conform cărora francezul a comis fault în atac.

Juventus vrea să îşi repare propria greşeală

În acest context, Gazzetta Dello Sport notează că Gianluigi Donnarumma vrea să se întoarcă în Italia, doar că nu la echipa care l-a crescut, AC Milan, ci la rivala Juventus Torino. Singurul impediment este reprezentat de salariul jucătorului. Donnarumma câştigă la PSG anual 7 milioane de euro, la care se adaugă alte zece milioane din bonus, o sumă considerată pentru moment prea mare pentru ”Bătrâna Doamnă”.

În sezonul 2011-2012, când avea 12 ani, portarul italian a fost la un pas să semneze cu Juventus. Fostul atacant al ”Squadrei Azzurra”, Fabrizio Ravanelli, l-a remarcat, însă în cele din urmă Gianluigi Donnarumma a ajuns în tricoul lui AC Milan, pentru care a strâns 251 de meciuri în toate competiţiile oficiale.

Nu îl pot uita. Era deja extraordinar. Avea aceeaşi forţă fizică pe care o are şi acum, doar că atunci avea 12 ani. Era puternic, exploziv, impresionant. Era imposibil să marchezi.

Niciunul dintre coechipierii său nu îi puteau da gol. Am încercat cu câteva lovituri de la unsprezece metri, dar a apărat tot”, a declarat Fabrizio Ravanelli, potrivit Football Italia.

65 de milioane de euro este cota de piaţă a goalkeeper-ului în vârstă de 23 de ani, conform Transfermarkt. Considerat urmaşul marelui Buffon, Gianluigi Donnarumma a adunat 42 de selecţii pentru naţionala Italiei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele