Ultima oră
VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”
VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager

Se putea produce un scandal imens dacă Leo Messi nu accepta bisht-ul primit de la emirul Qatarului

CM 2022 Publicat de Ovidiu Neacşu pe 22 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20959891/1/ad02mzymagfzad1jnwi2yte1ngu5mmvknthlzgyymdyzyjyyy2vmyta1na-thumb.jpg

Una dintre imaginile acestui Campionat Mondial a fost momentul în care Leo Messi a fost îmbrăcat cu un bisht, înainte ca jucătorul de 35 de ani să ridice Cupa Mondială. 

Căpitanul naţionalei Argentinei a primit un bisht, chiar de la emirul Qatarului, Tamim bin Hamad Al Thani. Acestă mantie este purtată de către persoane importante şi simbolizează un succes foarte mare.

Messi ar fi iscat un conflict de proporţii dacă ar fi refuzat să poarte bisht-ul oferit de emirul Qatarului, un astfel de refuz fiind considerat o insultă imensă. 

”Am văzut nişte colegi de-ai mei care au dat nişte declaraţii în totală necunoştinţă de cauză. Dacă Messi nu îşi punea pe umeri acea mantie, era cel mai mare afront adus emirului Qatarului şi se năştea un conflict diplomatic. Asta ca să reţină cei care au vorbit şi au spus ce au spus.

Eu, după 6 ani în Arabia Saudită, vreau să vă spun că mantia aceea este purtată numai de clasă conducătoare, numai de oamenii foarte bogaţi, iar când o primeşti înseamnă că faci parte din familia lor, înseamnă că eşti primit în cercul lor. E o mare formă de respect pe care ţi-o oferă omul respectiv.

Când emirul Qatarului îţi oferă acest dar, nu cred că cineva îşi permite să nu primească, dar oamenii neştiutori... nişte comentarii fantastice, e incredibil ce pot spune românii în necunoştinţă de cauză.

Mai mult, merg mai departe cu raţionamentul: Messi e la Paris Saint-Germain, da? Ştiţi cine e patronul lui PSG? Familia regală, reţineţi, nu Nasser Al-Khelaifi. Şi nu cred că se pune problema vreodată ca cineva să comenteze”, a spus Ciprian Panait, potrivit sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele