Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Se ştie programul semifinalelor Ligii Campionilor. Toată acţiunea este pe Prima Sport!

Champions League Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21100594/2/profimedia-0745653344.jpg

S-a stabilit ”careul de aşi” din Liga Campionilor. Manchester City şi Inter Milano au prins ultimele bilete ce duc în lupta pentru trofeu.

Pe Fussball Arena, Manchester City a primit un penalti în minutul 35, după un fault comis în careu de Upamecano. A executat Erling Haaland, care a trimis însă peste poartă. Norvegianul şi-a luat revanşa în minutul 57, când a înscris din pasa lui De Bruyne. Gazdele au primit un penalti în minutul 82, la un henţ al lui Akanji, iar Joshua Kimmich a înscris.

Inter Milano a încheiat la egalitate miercuri, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa portugheză Benfica Lisabona, în manşa secundă a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Inter s-a calificat în semifinale.

Programul partidelor. Toată acţiunea e în direct pe Prima Sport 1:

Marţi, 9 mai, ora 22:00

  • Real Madrid – Manchester City

Miercuri, 10 mai, ora 22:00

  • AC Milan – Inter

Marţi, 16 mai, ora 22:00

  • Inter – AC Milan

Miercuri, 17 mai, ora 22:00

  • Manchester City – Real Madrid
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri