Ultima oră
Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie. Tricourile purtate de vedetele fotbalului la meciul de adio al Generaţiei de Aur vor fi scoase la licitaţie.
Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest Alpinistul român Gabriel Ţabără a murit pe Everest
FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt FCU Craiova a primit o amendă de 22.500 de lei de la Comisia de Disciplină din cauza incidentelor de la meciul cu FC Hermannstadt
Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu Monica Niculescu s-a calificat în semifinale la Strasbourg, la dublu
Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice Emiliano Martinez ar putea participa la Jocurile Olimpice
Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră” Dănuţ Lupu, dezvăluiri şocante despre realităţile din fotbalul românesc: ”Dinamo i-a cerut bani ca să joace. I-au pus piedici în carieră”

"Se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR! Să nu uitaţi". Oficialul Farului a intrat în direct şi s-a dezlănţuit | VIDEO EXCLUSIV

Farul Constanta Publicat de Tudor Moisa pe 24 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38231/21570197/1/noname.jpg

Farul a învins-o pe Rapid, scor 3-1, la Ovidiu, într-o partidă din etapa a şasea a play-off-ului Superligii.

Formaţia constănţeană trece printr-o formă extraordinară. În ultimele trei partide, Farul şi-a învins toate contracandidatele la locul secund. Rând pe rând, Universitatea Craiova, CFR Cluj şi Rapid au pierdut duelurile cu trupa lui Hagi.

După ce meciul de la Ovidiu, cu Rapid, a luat sfârşit, Zoltan Iasko a intrat în direct la Fotbal Show. Directorul sportiv de la Farul s-a dezlănţuit, nemulţumit fiind că, în continuare, doar de Rapid şi CFR Cluj se vorbeşte. Zoltan Iasko este de părere că deşi echipa la care activează trece printr-o formă de zile mari, Farul este pur şi simplu ignorată.

"Văd că se vorbeşte mai mult despre Rapid, despre CFR, despre meciurile noastre directe şi mai puţin despre ce reuşim noi sau ce reuşeşte staff-ul tehnic, Hagi cu aceşti tineri jucători!

V-am văzut emisiunea şi acum trei zile. S-a despre despre o criză la CFR, acum criză la Rapid, dar să nu uitaţi că Rapidul a jucat, acum trei zile, cu FCSB şi au făcut egal, iar acum, astăzi, meciul a fost la discreţia noastră, cu multe ocazii, cu jucători iar inventaţi de Hagi.

Se merge doar pe ce se întâmplă la Rapid, la CFR, că sunt în criză, dar prea puţin despre Farul, care joacă un fotbal frumos, atacă, dă opt goluri în trei zile.

Vreau doar să scoateţi în evidenţă şi ce realizează Farul, nu ce nu realizează CFR sau Rapid!

Dacă aşa consideraţi că e mai bine pentru dezvoltarea fotbalului (n.r. faptul că se vorbeşte mai des despre echipele cu mai mulţi fani) ...

Ar trebui să vorbiţi despre ce se întâmplă pe teren. Eu vreau să scoateţi în evidenţă că atât Rapid, în seara asta, cum acum trei zile şi CFR-ul au suferit pentru că Farul joacă un fotbal spectacol şi au fost dominate.

Prea multe se vorbeşte de ce se întâmplă, că sunt în criză. Eu nu văd o criză. Reuşesc să facă 2-2 cu FCSB, de ce e criză? Au jucători de valoare, de ce să fie criză?", a spus Zoltan Iasko, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Farul Constanta

Ultimele articole Toate articolele