Ultima oră
VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad VIDEO | UTA - Oţelul Galaţi 3-1. Trupa lui Dorinel Munteanu a fost făcută KO la Arad
Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri Guvernul spaniol va superviza federaţia de fotbal până la noi alegeri
Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el” Jucătorul cerut cu insistenţă la Campionatul European: „Nu există atacant român peste el”
Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice Franţa anunţă un bilanţ de 31 de persoane grav rănite pe şantierele Jocurilor Olimpice
Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”

Florin Răducioiu a dat verdictul despre Dinamo: ”Sunt sigur de asta. Au pierdut nişte puncte incredibile!”
CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot CFR Cluj nu se joacă! Un titular de la FCSB e dorit pentru ca Dan Petrescu să facă un super lot

Se vrea titlul la FCSB! Gigi Becali i-a trimis oferta de două milioane de euro patronului rivalei ”roş-albaştrilor”

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 18 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20987245/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-6.jpg

Chiar dacă a anunţat că FCSB nu va face transferuri spectaculoase în perioada de iarnă se pare că Gigi Becali are cu totul şi cu totul alte planuri. Aducerea lui Deian Sorescu din Polonia, de la Rakow, sub formă de împrumut nu este singura lovitură pe care patronul ”roş-albaştrilor” îşi doreşte să o realizeze în perioada de mercato de iarnă.

ProSport informează că Becali i-a înaintat omologului său de la FC ”U” Craiova, Adrian Mititelu, o propunere de transfer pentru Juan Bauza (26 de ani) de două milioane de euro. Mititelu refuzase o altă ofertă făcută de latifundiar pentru argentinianul cu clauză de reziliere de 8 milioane de euro din Bănie.

Becali pregăteşte un transfer istoric la FCSB

”Bauza are o ofertă din România. Şi sunt întrebări foarte multe de afară, dar numai întrebări. Oferta din România nu poate fi acceptată, deşi e foarte generoasă. Da, de la FCSB. E mai mare decât cea pentru Compagno.

Afară merge de la 4 milioane în sus, 4-5 milioane sper să iau pe el. În vară erau două echipe din Emirate care îl doreau foarte mult, dar le-am spus că nu îl vând!”, declara Adrian Mititelu, recent.

Chiar dacă pare greu de îndeplinit, visul lui Gigi Becali nu este imposibil. Mititelu s-a lăsat greu şi la negocierile cu Andrea Compagno, iar, în cele din urmă, golgheterul la zi al Superligii a semnat cu FCSB pentru 1,5 milioane de euro şi un procent de 10 % dintr-un viitor transfer.

În cazul în care mutarea se va concretiza pentru două milioane de euro, Juan Bauza va deveni al patrulea cel mai scump jucător transferat vreodată de FCSB. Florinel Coman (3 milioane de euro), Dragoş Nedelcu (2,13) şi Denis Alibec (2,05) rămân, şi în acest scenariu, pe primele 3 poziţii.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele