Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Sean Dyche strânge lupta la titlu în Premier League. ”Îmi plac aceste victorii cu 1-0”

Premier League Publicat de Daian Cutu pe 4 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38266/21006033/1/dyche.jpg

Everton a provocat o surpriză în Premier League după ce a învins, sâmbătă, liderul campionatului, Arsenal Londra, pe teren propriu. Everton s-a impus cu 1-0.

La început de an, Everton avea o situaţie extrem de complicată, fiind în zona inferioară a clasamentului. Venirea lui Sean Dyche pe banca tehnică a produs declicul.

”Am încercat să realizăm cinci săptămâni de pregătire într-o singură săptămână. Le-am dat jucătorilor foarte multe informaţii. Îmi plac aceste victorii cu 1-0. Toată lumea a muncit foarte mult, iar acest succes este uriaş.

Fanii ne-au împins de la spate. Atmosfera a fost senzaţională. Trebuie să muncim în continuare. Nu o să merg liniştit spre casă, cu gândul că am început perfect. Trebuie să rămânem concentraţi”
, a spus Dyche, la finele partidei.

Everton venea după o perioadă mai slabă în campionat, unde pierduse de patru ori în ultimele cinci etape. Trupa lui Sean Dyche ocupa penultimul loc în clasament, dar a câştigat cu 1-0. Golul victoriei a fost înscris de James Tarkowski, în minutul 60, cu o lovitură de cap la centrarea lui Dwight McNeil.

Arsenal este lider în Premier League, cu 50 de puncte, în timp ce Everton a urcat pe poziţia a 17-a, cu 18 puncte şi cu doar a patra victorie reuşită în acest sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Premier League

Ultimele articole Toate articolele