Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Sebastian Barbu a câştigat Raliul Argeşului. Simone Tempestini a pierdut şefia la general

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20716091/1/barbu.jpg

Sebastian Barbu a câştigat Raliul Argeşului, a treia etapă din CNR. Pe un model Skoda R5, acesta a trecut cu bine peste spectaculoasele treceri de pe Transfăgărşan.

Primii kilometrii au reprezentat abandonului lui Simone Tempestini, ce a declarat forfeit pe Vidraru, din cauza unor probleme tehnice. Pe un model Porsche GT, acesta era mare favorit în Argeş. Astfel, noul lider la general a devenit Andrei Gîrtofan, care a terminat pe locul secund. Fiul marelui pilot Dan Gîrtofan este în premieră în această poziţie.

Pe locul al treila s-a bifat o nouă premieră. Mihai Manole a reuşit să urce pentru prima dată în carieră pe podiumul de la general.

Următoarea etapă din Campionatul Naţional de Raliuri Betano va fi Raliul Bucovinei, pe 17-18 iunie. Competiţia va fi în direct pe Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele