Ultima oră
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie

Sebastian Colţescu, în centrul unui nou scandal de rasism! Garita acuză după FC Argeş – Dinamo: ”Mă numeau gorilă, arbitrul nu a făcut nimic!”

Dinamo Publicat pe 4 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21217942/1/fc-arges-dinamo-bucuresti-baraj-retur-superliga-superbet-3-06-2023.jpg

Arnold Garita, atacantul dorit de FCSB de la FC Argeş, şi-a exprimat punctul său de vedere legat de conflictul pe care l-a avut cu fanii rivalilor ”roş-albaştrilor” la meciul retur din barajul de promovare/menţinere în Superligă.

Vârful camerunez i-a acuzat pe suporterii lui Dinamo că îl numeau ”gorilă” la fiecare atingere de balon şi şi-a arătat nemulţumirea şi faţă de centralul partidei, Sebastian Colţescu, care nu a luat nicio măsură, deşi a fost avertizat de jucător.

Garita, corect faţă de Dinamo şi majoritatea suporterilor

Sebastian Colţescu a mai fost în centrul unui scandal de rasism, acum doi ani şi jumătate, în Liga Campionilor, când turcii de la Istanbul Başakşehir au părăsit terenul într-un meci din faza grupelor cu PSG, acuzând că un membru al staffului lor ar fi fost jignit de centralul român.

”Dinamo merita să promoveze în Liga 1. Evident, sunt dezamăgit că echipa mea, FC Argeş, a retrogradat, însă altercaţia mea cu fanii lui Dinamo nu are nimic de-a face cu fotbalul. 

Pe tot parcursul meciului, mai mulţi suporteri au imitat sunetele unor gorile şi mă numeau gorilă de fiecare dată când atingeam mingea. L-am avertizat pe arbitru (n.r.-  Sebastian Colţescu) de câteva ori, însă nu a făcut nimic.

La final am reacţionat aşa din cauza gesturilor rasiste făcute la adresa mea când mă duceam spre vestiar. Dinamo are suporteri adevăraţi, dar există şi suporteri rasişti care nu cred că reprezintă imaginea clubului”, a scris Arnold Garita pe Instagram.

Dinamo a câştigat barajul cu FC Argeş de menţinere/promovare în Liga 1, astfel că revine în primul eşalon, după un sezon petrecut în liga secundă.

Dinamo a pierdut sâmbătă returul cu FC Argeş, scor 2-4, însă deoarece în tur s-a impus cu 6-1 a câştigat dubla manşă. Au marcat sâmbătă Tofan (14’), Jakolis (15’) şi Garita (47’ şi 50’) pentru FC Argeş, respectiv Ghezali (40’) şi Pop (60’) pentru Dinamo. În minutul 55, de la FC Argeş a fost eliminat Calcan.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele