Ultima oră
VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor VIDEO | Real Madrid - Bayern Munchen 2-1. Remontada realizată de Joselu îi duce pe ”galactici” în finala Ligii Campionilor
Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia Flacăra olimpică a ajuns în Franţa. Momente spectaculoase la Marsilia
A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă A jucat în semifinala ”UEFAntastică” şi acum a intrat în politică. Candidează pentru o funcţie importantă
”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga ”Este o listă mult mai lungă”. Denis Politic, dorit de o formaţie cu pretenţii din Superliga
Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge Fiorentina, prima finalistă a Conference League. Italienii au trecut de Club Brugge
Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală" Jose Mourinho regretă că a refuzat să antreneze Portugalia. "Am făcut o greşeală"

Sebastian Mailat pleacă de la FC Botoşani pentru 2 milioane de euro! UPDATE: Anunţul lui Valeriu Iftime

FC Botoșani Publicat pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/21098026/1/farul-constanta-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-3-03-2022.jpg

Primele luni din 2023, din SuperLiga României, aduc în centrul atenţiei un fotbalist interesant, care a avut evoluţii tot mai bune şi care ar putea fi protagonistul unei mutări importante în vară, pentru mulţi bani, de ordinul milioanelor de euro.

UPDATE: Valeriu Iftime e tot mai încrezător că îl va vinde pe Mailat în vară, considerând că va fi greu de ţinut şi pentru stagiunea următoare de SuperLiga României. Omul de afaceri chiar a confirmat faptul că există interes pentru fotbalistul clubului din Botoşani. 

Până la finalul campionatului rămâne sigur! Până la finalul anului, nu ştiu. Depinde mult de ce vrea el şi de ce oferte sunt. Există, dar nimic cert acum. Astăzi nu pot să spun că Mailat rămâne sigur sau pleacă sigur. Mai are un an şi jumătate de contract cu mine, nu sunt disperat să stau acum. Am învăţat că jucătorii pleacă atunci când au oferte”, a specificat Iftime, conform Sport.ro.


Informaţiile iniţiale 

Este vorba de Sebastian Mailat (25 de ani), jucătorul echipei FC Botoşani, care în acest sezon a ajuns la statistici foarte bune, 15 goluri şi două pase decisive în 33 de partide. Valeriu Iftime, patronul clubului din Moldova, are încredere că poate încasa chiar şi două milioane de euro pentru el.

În România, singurul club care ar putea să achite suma amintită este FCSB, iar Iftime îl vede pe Mailat să se impună acolo. Poate că de mijlocaş se va interesa chiar şi o formaţie din afara României.

Ca să nu îl vezi pe Mailat, trebuie să ai o problemă mare de atenţie. Are calităţi foarte bune, este foarte inteligent şi echilibrat. Dacă poate să rămână aşa, va fi un jucător foarte bun. Dacă nu îl vând, nu mai semnează cu mine.

El mai are un an de contract cu mine. Aveam jucători de jucători. Nu pot să îi ţin, nu am bugetul FCSB. Îl pierd. Mailat poate să joace la FCSB, 100%. Oriunde poate să joace. Eu cred că este chiar şi peste Coman puţin.

Nu l-a luat nimeni în seamă până acum pe Mailat. Îi place mai mult banda stângă. Cred că la 1,5 milioane – 2 milioane de euro costă Mailat. Dar el trebuie să demonstreze la o echipă mai mare.

Ceea ce trebuie să facă Gigi Becali este o muncă de integrare. Pentru că este o diferenţă mare, un salariu de trei ori mai mare la Bucureşti. Şi jucătorii trebuie integraţi. Haruţ nu trebuie să fie rezervă niciodată la FCSB.

Este marea noastră greşeală. Trebuie să se acorde încredere, continuitate. O să îl vedeţi pe Junior Pius, este mult peste fundaşii centrali din România. Nu cred că Gigi Becali poate intra în grupele cupelor europene fără Junior Pius”, a spus Valeriu Iftime pentru Fanatik.

Sebastian Mailat evoluează la FC Botoşani din ianuarie 2022, când a fost luat de la CFR Cluj. Cu ardelenii a reuşit să câştige şi singurele trofee din carieră, trei titluri, 2018, 2019 şi 2020, şi o Supercupă a României, în 2019.

FC Botoşani a trecut de UTA, Mailat a reuşit dubla 

FC Botoşani a învins în deplasare, echipa UTA Arad, scor 2-0, într-un meci contând pentru etapa a 4-a din play-out-ul Superligii.

Gruparea moldavă a deschis scorul prin Mailat, în minutul 12, şi l-a majorat în minutul 35, când tot Mailat a înscris cu un şut de la distanţă, profitând de o gafă a portarului Kucher.

Flavius Stoican şi-a felicitat elevii, care sunt pe 3 în play-out, la un singur loc de primele poziţii, ce sunt deţinute de FCU Craiova şi Petrolul.

”Un joc solid al echipei. Vreau să îmi felicit jucătorii. Ne uităm în sus, avem o mai mare linişte, nu ne luăm nasul la purtare, mai avem multe de spus. Sunt jucători care au potenţial, eu îi pun doar în teren. Nu aş vrea azi să îi laudă şi meciul următor să mă dezamăgească! Putem mult mai mult.

Nu ştiu de unde plecarea asta a mea din vară, zvonurile ăstea, eu am o înţelege cu Iftime. . Azi am făcut o partidă bună şi vreau şi la următorul meci cu U Craiova să facem un meci bun”,
 a declarat Stoican.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele