Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ilfovenii au fost mai periculoşi în prima repriză
Super-bogaţii cheltuiesc până la 500.000 de dolari pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Super-bogaţii cheltuiesc până la 500.000 de dolari pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”
VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga VIDEO | Sărbătoare la Slobozia! Unirea a celebrat alături de fani prima promovare din istorie în Superliga
Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris Sumele incredibile pe care super-bogaţii le cheltuiesc pe pachete exclusive pentru Jocurile Olimpice de la Paris

Sebastien Leob, victorie în a doua etapă din Dakar. Emanuel Gyenes, clasare bună la categoria moto

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 3 ian 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20534572/1/leob.jpg

Etapa a doua a Raliului Dakar a fost una extrem de complicată, precipitaţiile au dat peste cap programul şi astfel etapa maraton a fost anulată. Chiar şi aşa s-a concurat între Hail-Al Artawiyah, pe o distanţă de 339.0 kilometri. Condiţiile meteo au făcut ca navigaţia să fie extrem de dificilă.

La clasa moto, Juan Barreda Bort s-a impus cu un avans de 5 minute şi 33 de secunde în faţa lui Sam Sunderland. Podiumul a fost completat de Kevin Benavides.

Reprezentantul României, Emanuel Gyenes a avut o etapă mult mai bună faţă de cea de ieri, când a fost pe punctul de a abandona. Pilotul din Satu-Mare a terminat pe 42. Marele învins al probei este australian Daniel Sanders. Sportivul Gas Gas s-a rătăcit, a ratat un punct de control orar şi a terminat pe 23 abia, la un ecart de 24 de minute şi 58 de secunde. El a cedat şefia la general, în faţa coechipierului Sam Sunderland.

La clasa auto, multiplul campion WRC, Sebastien Leob a reuşit să câştige cu un avans de peste 3 minute în faţa liderului Nasser Al-Attiyah. Podiumul a fost completat de Carlos Sainz, de la Audi. Starul iberic a pierdut ieri peste 2 ore şi a ieşit din calculele pentru victoria finală.

Etapa a treia se va desfăşura marţi între Al Artawiyah şi Al Qaisumah, urmând noi provocări pentru piloţi, care vor avea de înfruntat 368 de kilometri de probă specială.
 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele