Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Secţiunea de sporturi electronice de la Mozzart Bet (P)

Noutăți Publicat pe 10 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38116/20915687/1/img-1.jpg

Mozzart Bet este o casă de pariuri cunoscută în România care se situează în topul preferinţelor jucătorilor şi este prezentă în România atât în mediul online, cât şi în mediul offline.

Utilizatorii noi de la Mozzart Bet sunt recompensaţi cu un bonus de 200% din valoarea primei depuneri în limita a 1750 RON, fiind practic unul dintre cele mai mai bonusuri de bun venit oferit utilizatorilor care aleg să le devină clienţi.  Tot ce trebuie făcut pentru a intra în posesia bonusului este să accesaţi platforma de pariuri Mozzart Bet şi să vă creaţi un cont. Deschiderea contului se realizează în câteva minute apăsând butonul de înregistrare de pe site iar după parcurgerea paşilor necesari înscrierii pe Mozzart Bet, nu vă rămâne decât să faceţi o primă depunere şi să vă bucuraţi de bonusul de bun venit de 200%.

Un număr mare de sporturi la un click distanţă

Mozzart Bet acoperă un număr mare sporturi, de la cele mai populare precum fotbal, până la cele care până de curând erau considerate ca fiind de nişă - esports. Sporturile electronice au devenit tot mai apreciate la nivel internaţional şi, deşi nu implică o activitate fizică intensă, acestea se bazează pe aptitudini, talent, strategii şi capacitate de abordare inteligentă a situaţiilor dificile. Platforma acoperă o arie mare de sporturi electronice şi de evenimente din acest segment fiind foarte intuitivă. De asemenea, este de menţionat faptul că se pot plasa pariuri direct de pe smartphone prin intermediul aplicaţiei dedicate pentru mobil care este optimizată constant pentru a satisface cât mai profi nevoile clienţilor săi.

Secţiunea de sporturi electronice satisface nevoile oricărui parior deoarece acoperă competiţii de CS:GO, Dota, LoL şi chiar competiţii de FIFA. La Mozzart Bet poţi paria şi pe jocuri de fotbal, baschet sau tenis. Gama de mize ce se pot plasa din secţiunea de esports le cuprinde pe cele pe goluri, puncte, hărţi dar şi alte aspecte ale jocurilor.

Unele dintre cele mai apreciate pariuri din esports sunt cele pe DOTA şi LoL. Ambele sunt jocuri de tip MOBA şi se bazează pe conceptul de a-ţi apăra baza proprie şi a avansa cât mai mult către cea a adversarului. Tot ce trebuie făcut este să alegeţi o echipă ce credeţi că va câştiga şi să daţi click. Apoi se va deschide o fereastră mica în partea dreaptă a ecranului unde va trebui să introduceţi suma. Tot în această fereastră veţi putea vedea câştigul potenţial, bonusurile disponibile, suma pe care trebuie să o plătiţi şi timpul rămas pentru a putea plasa miza.

Un alt joc foarte apreciat în rândul pariorilor de esports este Counter Strike: Global Offensive sau, pe scurt, CS:GO. CS:GO este un joc de tipul FPS care are miliarde de fani in toată lumea. CS:GO este probabil cel mai pariat sport electronic din lume. În dreptul fiecărui eveniment din categoria esports veţi vedea numele jocului, data la care se joacă acesta şi ora şi timpul disponibil pentru plasarea mizei aşadar tot ce trebuie să faceţi este să selectaţi jocul preferat.

Nexus Gaming

România are o echipă foarte bună de CS:GO şi anume Nexus Gaming. Nexus Gaming reprezintă România la competiţiile internaţionale şi a obţinut locuri foarte bune de-a lungul timpului, câştigând toate competiţiile din România de Counter Strike. Există multe competiţii pe care puteţi paria la CS:GO. Tot ce trebuie făcut este să alegeţi un meci şi echipa pe csre o consideraţi câştigătoare în meciul respectiv. În pagina Mozzart Bet veţi vedea diferite cote pentru meciurile de Counter Strike, deci vă puteţi orienta şi după acest aspect. 

La Mozzart Bet se pot plasa pariuri şi pe eFotbal, eBaschet sau eHockey. Pe lângă sporturile menţionate mai sus, acestea sunt disponibile şi în varianta de sporturi clasice electronice. De exemplu, dacă vreţi să vă relaxaţi cu un meci de hockey, puteţi face acest lucru foarte simplu din platforma Mozzart Bet. Puteţi opta şi pentru combinaţii de pariuri pe acelaşi bilet. Alegeţi meciul care vă interesează, selectaţi echipa şi alegeţi miza.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Noutăți

Ultimele articole Toate articolele