Ultima oră
Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!”  | VIDEO EXCLUSIV

Apar deja primele regrete după ce Adrian Mutu a preluat-o pe CFR: ”Cu Mandorlini jucau un fotbal mult mai frumos! Aşa joacă echipele lui!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii” VIDEO | Alex Pop a explicat eurogolul înscris celor de la CFR. ”Îţi intră o singură dată la 100 de execuţii”
Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei Haaland a marcat cinci goluri şi a calificat-o pe Manchester City în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei
VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio VIDEO | ”Am dominat jocul”. Dorinel Munteanu a fost suplinit cu brio
VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute” VIDEO | Adi Mutu nu îşi înţelege finalul de meci cu Oţelul. ”Sunt supărat pe cum am gestionat ultimele minute”
VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea VIDEO | ”O echipă matură nu trebuia să primească gol”. Ciprian Deac şi-a exprimat public dezamăgirea

Selecţionata Romanian Wolves a pierdut semifinala Rugby Europe Super Cup şi va juca pentru locul 3

Rugby Publicat de Daian Cutu pe 2 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38220/21407451/1/rugby.jpg

Selecţionata Romanian Wolves a pierdut, sâmbătă, în semifinalele Rugby Europe Super Cup, scor 6-31 cu Tel Aviv Heat. Lupii vor juca astfel pentru locul 3 al competiţiei, urmând să întâlnească în weekendul 16-17 decembrie pe Castilla Y Leon Iberians din Spania, informează Rugby România.

Primele 10 minute ale meciului disputat la Budapesta, din cauza situaţiei politice din Israel, au fost echilibrate, ambele echipe încercând să pună presiune pe adversar şi să găsească puncte slabe în jocul celeilalte. În minutul 13, Romanian Wolves au prima mare şansa de a deschide scorul, Kefentse Mahlo găseşte breşa, face o cursă de câţiva zeci de metri, după care îi pasează lui Adrian Apostol, acesta îşi trimite un balon de urmărire însă este recuperat de Tel Aviv.

Acţiunea se finalizează cu o grămadă ordonată, balonul este scos repede şi după mai multe puncte de fixare, în urma mai multor greşeli în apărarea celor de la Tel Aviv, arbitrul dictează o lovitură de pedeapsă. Luca Nicihitean o transformă, 3-0, minutul 17. Imediat, Tel Aviv restabileşte egalitatea, tot dintr-o penalitate, transformată de Jordan Chait, 3-3.

Lupii îşi menţin presiunea, ţin jocul în 22-ul advers şi reuşesc să se distanţeze din nou, tot printr-o penalitate, transformată de Nichitean, 6-3. În minutul 30, Tel Aviv preia pentru prima dată conducerea, după un mol de margine care a rulat bine, McMillan Muller a culcat balonul în terenul de ţintă, iar Chait a transformat, 10-6. Patru minute mai târziu, Apostol este eliminat temporar pentru 10 minute, iar Tel Aviv speculează imediat superioritatea numerică şi James Verity-Amm reuşeşte al doilea eseu, după ce găseşte breşa şi pătrunde în forţă printre doi apărători. Chait transformă pentru 17-6.

În repriza secundă, Tel Aviv începe în forţă cu un nou eseu, marcat de Semi Kunatani, transformat de Chait, astfel scorul ajunge la 24-6. Lupii au minute bune de joc, pun presiune şi îşi creează câteva faze de a marca însă nu reuşesc să concretizeze pe tabelă efortul făcut. De partea cealaltă, Tel Aviv este mult mai eficientă şi reuşeşte încă un eseu, după o tuşă în 22-ul Lupilor, Mheli Dlamini plonjând în terenul de ţintă după o pătrundere spectaculoasă, iar Vaughen Isaacs transformă încercarea pentru 31-6.

Ultimele 10 minute ale meciului aparţin Lupilor care încearcă să puncteze însă eforturile lor se opresc în apărarea celor de la Tel Aviv.  Meciul se încheie cu victoria celor de la Tel Aviv care se califică astfel în finală, unde vor întâlni pe Black Lions, care au învins în cealaltă semifinală pe Castilla Y Leon Iberians cu 41-0. Romanian Wolves vor juca pentru locul 3 al competiţiei cu Iberiens.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rugby

Ultimele articole Toate articolele