Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Selecţionerul Croaţiei, după locul trei la Cupa Mondială: "Pentru noi este ca o medalie de aur"

CM 2022 Publicat pe 17 dec 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/39606/20954832/1/zd.jpg


Selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalici, a declarat că locul trei la Cupa Mondială din Qatar este ca o mare victorie pentru echipa sa, subliniind că dedică medalia de bronz poporului croat.
 
"Pentru noi este ca o medalie de aur, este pentru tot popoul croat. Este pentru Miroslav Blazevici, tu ai început această construcţie, este antrenorul antrenorilor. Este a treia oară când câştigăm o medalie şi este extraordinar", a declarat selecţionerul Zlatko Dalici.
 
Reprezentativa Croaţiei a învins, sâmbătă, cu scorul de 2-1 (2-1), selecţionata Marocului, şi a câştigat medaliile de bronz la Cupa Mondială din Qatar.
 
Croaţia a mai ocupat locul 3 la CM din 1998 şi a fost vicecampioană mondială în 2018.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CM 2022

Ultimele articole Toate articolele