Ultima oră
Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate Scoţia - Elveţia 1-1. ”Ţara Cantoanelor” a avut două goluri anulate
Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro!  Anglia sau Germania!”

Victoria cu Ucraina l-a propulsat la masa bogaţilor! Cota internaţionalului a crescut: ”30 de milioane de euro! Anglia sau Germania!”
UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro UEFA a amendat Albania şi Serbia cu câte 10.700 de dolari pentru bannere naţionaliste ale fanilor la meciurile de la Euro
”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni ”Se vede frumos pe hârtie”. David Popovici dă mai speranţe unei întregi naţiuni
Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil” Scandal la EURO! Ungaria acuză arbitrajul din meciul cu Germania: „Nicio şansă! Oribil”
”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

”Nicio echipă nu are intensitatea noastră. Nu văd nicio diferenţă între noi şi Grecia în 2004!”. România, viitoarea campioană de la EURO 2024 | VIDEO EXCLUSIV

Semimaratonul Bucureşti, la a 13-a ediţie. Sunt aşteptaţi 10.000 de alergători

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 8 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21584497/1/atl.jpg

Aproximativ 10.000 de alergători sunt aşteptaţi la cea de-a 13-a ediţie a semimaratonului Bucureşti, competiţie care va avea loc în weekend.

Evenimentul reuneşte mai multe curse de alergare, -21 km, ştafetă (3 x 6,5km + 7km + 7,6km), 10km, şi 2,5 km.

Sâmbătă, 11 mai, vor avea loc cursele 10km, de la ora 09.00, urmând ca de la ora 12.00 să ia startul alergătorii pentru Fun Race. Startul pentru cursa 10km fotolii rulante va avea loc la ora 08.45, iar cel de la cursa Fun Race fotolii rulante urmând să aibă loc la ora 11.45.

Duminică, 12 mai va fi un singur start, de la 09.00 pentru cursele de semimaraton şi semimaraton ştafetă (echipe de câte 3 membri).

Potrivit organizatorului evenimentului, RunInBucharest, micii alergători vor avea din acest an un eveniment de alergare dedicat acestora, denumit Cursa Copiilor.

Traseele curselor de sâmbătă au ca puncte de start şi sosire Bulevardul Libertăţii (în dreptul Parcului Izvor) şi se desfăşoară pe Bulevardul Unirii, Piaţa Alba Iulia, Bulevardul Decebal, Piaţa Muncii, şi se încheie în Piaţa Constituţiei.

Traseele curselor de duminică au ca puncte de plecare Bulevardul Libertăţii (în dreptul Parcului Izvor) şi sosire în Piaţa Constituţiei, şi vor parcurge bulevardele din centrul şi nordul Bucureştiului (Calea Buzeşti, Piaţa Victoriei, Şoseaua Kisseleff, Calea Victoriei, Bd. Unirii, Bd. Decebal, Bd Basarabia, cu sosirea în Piaţa Constituţiei.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele