Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Semn de optimism înaintea barajului? Dinamo a anunţat oficial prima prelungire de contract

Dinamo Publicat de Emanoil Ursache pe 18 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20710943/1/dinamo-bucuresti-fcsb-liga-1-casa-pariurilor-30-01-2022.jpg

Dinamo Bucureşti, formaţie care se va lupta tur-retur la baraj cu Universitatea Cluj pentru un loc în Casa Liga 1 în următoarea ediţie de campionat, a anunţat primul fotbalist căruia i-a prelungit contractul pentru sezonul viitor.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al ”câinilor”, a confirmat că fundaşul dreapta Marius Tomozei va mai face parte din tabăra lui Dinamo încă o stagiune. Zăvăleanu a considerat fair-play ca formaţia din Ştefan cel Mare să aibă o astfel de atitudine faţă de un jucător care s-a accidentat apărând culorile roş-albe.

”Tomozei şi-a rupt piciorul, mi s-a părut fair-play şi foarte corect să-i prelungim contractul pe încă un sezon. 

Din noul campionat, îl vom revedea pe teren, sperăm să fie mai puternic şi mai bun pentru Dinamo. E frumos ca Dinamo să-şi respecte sportivii.”, a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru GSP.ro.

3 meciuri a jucat Marius Tomozei pentru Dinamo în actuala stagiune. El a fost accidentat în eşecul suferit de ”câini” cu FC Botoşani, scor 4-0, în etapa a 24-a din sezonul regular.

Malcom Edjouma i-a cauzat în minutul 3 al confruntării o ruptură de ligamente încrucişate. Centralul George Găman nu a fluierat nici măcar fault la faza care l-a transformat pe Marius Tomozei în fotbalist indisponibil până în sezonul următor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele