Ultima oră
VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz VIDEO | Betis - FC Sevilla 1-1. Fără învingătoare în derby-ul andaluz
Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu” Interimarul Dican o duce pe CFR Cluj pe locul doi în Superliga. ”Nu ştiu nimic despre revenirea lui Dan Petrescu”
VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă VIDEO | ”Am avut o şansă mare”. Mario Camora nu poate trece peste eşecul umilitor din Cupă
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
Adi Mutu, replică dură pentru Tachtsidis! "Nu are minte. Am goluri câte meciuri are el în Italia" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată VIDEO | Fiorentina - Sassuolo 5-1. Formaţia viola s-a descătuşat cu penultima clasată
Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj Răsturnare de situaţie! Când începe Dan Petrescu mandatul la CFR Cluj

Semnalul revenirii la normalitate? Zece mii de fani vor fi pe stadion la Dinamo Kiev - FC Bruges

Europa League Publicat pe 18 feb 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/19990056/1/kiev.png

Meciul dintre Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, şi FC Bruges, din Liga Europa, se va disputa în faţa a zece mii de spectatori.

"Autorităţile locale au decis în această dimineaţă că suporterilor să li se permită accesul pe stadion. Sunt aşteptaţi aproape 10.000 de fani", a postat FC Bruges, pe contul propriu de Twitter.

Ministrul ucrainean al Sănătăţii, Maksim Stepanov, a anunţat, miercuri, că guvernul a decis organizare de meciuri cu spectatori în tribune, începând cu 18 februarie.

"Este permisă organizarea de meciuri, jocuri pe echipe. Spectatorii au voie să stea în tribune, dar cu anumite restricţii privind numărul de locuri ocupate", a spus Stepanov.

Partidele din Ucraina s-au disputat fără spectatori în ultima perioadă din cauza epidemiei de coronavirus.

Meciul va avea loc de la ora 17.00, pe Stadionul Olimpic din Kiev, în prima manşă a 16-imilor Ligii Europa. Returul va avea loc peste o săptămână, în Belgia.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele