Ultima oră
Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi Volei masculin: Antrenorul Sergiu Stancu, încă un an la CSM Arcada Galaţi
Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%” Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”
Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină” Gigi Becali îi aşteaptă pe şeici pentru a semna cu Florinel Coman: „Trebuie să vină”
Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el” Fostul jucător de la FCSB îi ia apărarea lui Lobonţ: „Mulţi din România nu au ajuns cu televizorul pe unde a jucat el”
Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi” Carlo Ancelotti le răspunde celor de la Bayern: „Putem să ne plângem şi noi”
Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi” Manuel Neuer, ironizat de MM Stoica după gafa din partida cu Real Madrid: „Du-te la schi”

Şenol Güneş nu mai este antrenorul echipei Beşiktaş

Superlig Publicat pe 6 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/21338205/1/twitter-1.jpg

Clubul turc Beşiktaş a anunţat, vineri, demisia antrenorului Şenol Güneş, la câteva ore după înfrângerea cu 2-3 în faţa echipei FC Lugano, în Conference League.

“Îi mulţumim lui Şenol Güneş pentru activitatea sa

Directorul nostru tehnic Şenol Güneş, care i-a declarat preşedintelui nostru Ahmet Nur Çebi, cu care s-a întâlnit după meciul de la Lugano, că este nevoie de o schimbare "de sânge" în interesul lui Beşiktaş şi că va respecta orice decizie care va fi luată pentru a deschide calea pentru clubul şi echipa noastră, s-a retras din funcţie începând de astăzi.

Dorim să îi mulţumim lui Şenol Güneş pentru contribuţia sa la clubul nostru şi îi dorim succes în viitoarea sa carieră”, este anunţul clubului din Istanbul.

Guneş pregătea echipa Beşiktaş din octombrie 2022.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele