adplus-dvertising
Ultima oră
Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie Angelica Muscalu s-a oprit în preliminarii la platformă, la Campionatul Mondial de nataţie
Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles Gabi Enache revine în Casa Liga 1. Cu ce formaţie s-a înţeles
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”

Senzaţionalul David Popovici, în atenţia presei internaţionale. Toate publicaţiile sunt uimite de evoluţiile lui ”mr. perfect”. Ce au notat Marca sau L’Equipe

Sporturi Publicat pe miercuri, 22:38
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38128/20750020/1/david-popovici-31.jpg

Performanţa lui David Popovici e scoasă în faţă în toate publicaţiile de presă sportivă din lume. Puştiul de 17 ani a şocat lumea înotului mondial cu calităţile şi potenţialul de care dispune, iar dubla victorie de la 200 şi 100 de metri, de la Campionatul Mondial de Nataţie de la Budapesta, nu este întâmplătoare, ci din contră.

Popovici a câştigat fără probleme, cel puţin aşa a părut din faţa TV-ului, dar era interesant de văzut şi un duel cu americanul Caeleb Dressel, care s-a retras înaintea semifinalelor de la 100 metri din cauza efortului fizic, el fiind angrenat în mai multe curse.

Iată ce notează cele mai importante publicaţii de presă sportivă, după evoluţia ”rechinului” David Popovici.

Marca: ”Dublă istorică pentru tânărul David Popovici. Pentru prima oară din 1973 încoace, românul David Popovici, în vârstă de 17 ani, a cucerit medalia de aur în probele de 100 metri liber şi 200 metri liber. O finală de 100 metri liber este o cursă unică, nu se compară cu nimic.

Presiunea nu-l afectează pe Popovici, care a câştigat pe final. Chiar dacă a arătat mai bine în semifinale, unde a avut un stil agresiv, Popovici a tranşat şi finala. Întreaga lume a sportului îl consideră un star în ascensiune”. 

L’Equipe: ”Maxime Grousset a câştigat medalia de argint la Campionatul Mondial de nataţie, în proba de 100 metri liber. Francezul a fost învins de românul David Popovici, în vârstă de 17 ani. Am visat la o medalie de aur, dar Grousset a fost învins cu şase sutimi.

Popovici a obţinut medalia de aur, iar canadianul Joshua Liendo Edwards a completat podiumul”.

RMC Sport: ”David Popovici a devenit al doilea cel mai tânăr campion mondial din istorie. Americanul Andy Coan rămâne lider în acest clasament. Maxime Grousset a ratat medalia de aur la numai şase sutimi, fiind învins de Popovici”.

Nemzeti Sport: ”David Popovici, din România, a câştigat o nouă medalie de aur. După triumful de la 200 de metri liber, el a câştigat şi la 100 de metri liber. Maghiarul Nandor Nemeth a terminat pe locul 6 în finală”.

David Popovici, campion mondial la 200 metri liber şi 100 metri liber

David Popovici a câştigat, miercuri, medalia de aur în proba de 100 metri liber din cadrul Campionatului Mondial de Nataţie, competiţie care se desfăşoară la Budapesta. Dacă în semifinale a obţinut timpul 47.13, record mondial la juniori, a încheiat finala cu timpul 47.58.

David Popovici a câştigat la Budapesta şi medalia de aur la 200 m liber, cu timpul 1:43.21, de asemenea record mondial la juniori.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sporturi

Ultimele articole Toate articolele