Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Sepsi a intrat pe fir şi vrea să ia jucătorul de care Gigi Becali vrea să scape

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 14 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21423653/1/fcsb.jpg

Dorin Rotariu (28 de ani) parecă nu mai are viitor la FCSB. Extrema ar putea continua însă în Superliga, la Sepsi Sfântu Gheorghe, scriu cei de la Digi Sport.

Principalul impediment este salariul, unul foarte mare pentru ce pot plăti covăsnenii în prezent.

  • 20.000 euro ia pe lună Rotariu la FCSB.

Pentru Rotariu mai există şi varianta Hermannstadt, FCSB fiind dispusă să îl cedeze împrumut şi să îi achite jumătate din salariu.

Pe lângă Dorin Rotariu, Andrea Compagno, Ovidiu Popescu şi Octavian Popescu au fost criticaţi de latifundiar. Becali l-a catalogat pe vârful italian alături de Rotariu ca fiind zero din punct de vedere fotbalistic şi a decis ca David Miculescu să înceapă de acum încolo în primul 11.

"Atâta timp cât eşti pe primul loc nu e o problemă. Rapid nu a fost echipa mai bună, a fost echipa care a vrut mai mult victoria. Dumnezeu a făcut dreptate. Cine a vrut mai mult victoria a câştigat. Meciul a fost controlat de noi total, după a dat Ovidiu Popescu pasa aia la Borja Valle, nu am văzut în viaţa mea aşa ceva.

S-a văzut dorinţa lor de câştig mai mare decât a noastră. Ovidiu Popescu ba e foarte bun, ba e praf. I-am spus şi lui MM să îi spună să nu se creadă mare fotbalist. Ovidiu Popescu a fost praf la mijlocul terenului. Am zis că între Rotariu şi Compagno, mai bun e Compagno. Şi aşa este. Dar amândoi sunt zero. Asta e situaţia.

Mă păcălesc şi eu, am crezut mult în el (n.r.- Rotariu), dar trebuie să iau un atacant. Chiar şi un mijlocaş. L-am băgat pe Tavi Popescu. Nu îţi vine să crezi că un jucător care a fost cel mai bun în România e acum cel mai slab. Echipa a fost făcută greşit, dar după, cu schimbările făcute, a fost şi mai slabă, cu Tavi.

Compagno se mai bate, dar când i-am băgat pe ăştia doi, praf. Pe Creţu l-am băgat că am crezut că urcă mai mult. Aici e chestie de valoare, noi vorbeam de dorinţă. Rapid nu are valoare, dar are joc colectiv şi dorinţă. Gata cu Rotariu şi Compagno! În atac, va juca de acum Miculescu!", a spus recent Gigi Becali, conform Fanatik.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele