Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Sepsi a obţinut împrumutul mijlocaşului Enriko Papa. UPDATE: Toate detaliile

Sepsi OSK Publicat pe 9 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21011391/2/entiko-papa-fb.jpg

UPDATE: Sepsi OSK l-a achiziţionat pe mijlocaşul albanez Enriko Papa, care a fost împrumutat de la Caykur Rizespor, anunţând oficial mutarea, joi, 9 februarie.

Împrumutul jucătorului de 29 de ani este însoţit cu opţiune de transfer definitiv.

Enriko Papa a mai evoluat în prima ligă din România la FC Botoşani, în perioada 2018-2022.


Sepsi face o mutare importantă pentru calificarea în play-off-ul SuperLigii României. Gruparea din Sfântu Gheorghe e ca şi ajunsă la un acord cu Enriko Papa, fostul căpitan al Botoşaniului, mijlocaş central în vârstă de 29 de ani, care în prima parte a sezonului a evoluat în liga a doua din Turcia, la Caykur Rizespor.

Papa şi Sepsi sunt ca şi înţeleşi, lucru recunoscut chiar de patronul clubului, Laszlo Dioszegi. Este vorba de un acord până la finalul campionatului, pe şase luni, sub formă de împrumut de la Caykur Rizespor, unde a jucat în 17 meciuri, a marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă.

Da, Enriko Papa este o variantă bună pentru noi şi suntem aproape să ne înţelegem. Dacă totul e ok, va veni împrumut până în vară, el fiind încă jucătorul turcilor”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru Fanatik, iar Attila Hadnagy, directorul general al lui Sepsi, a completat:

”Sper ca până vineri, pe 10 februarie, să reuşim să închidem transferul lui Papa la Sepsi. E un jucător de care avem nevoie”.

Enriko Papa, fost căpitan la FC Botoşani 

FC Botoşani s-a despărţit în vara trecută de albanezul Enriko Papa. El a marcat 11 goluri pentru moldoveni, în patru sezoane, a oferit 12 pase decisive şi a evoluat într-un total de 129 de meciuri.

Am sperat că această zi nu ar fi venit niciodată în viaţa mea, dar cu mare tristeţe călătoria noastră împreună s-a încheiat. Botoşani şi oamenii lui vor fi mereu în inima mea, aici am găsit un loc unde pot numi ACASĂ. Aş dori să îi mulţumesc domnului Valeriu Iftimie, a fost ca un tată pentru mine şi nu voi uita niciodată sprijinul pe care mi l-a oferit. De asemenea, le mulţumesc tuturor antrenorilor, jucătorilor, staff-ului şi tuturor suporterilor care mi-aţi fost alături. în zilele bune şi în cele rele.

Acesta nu este un rămas bun, ci mai degrabă o ne vedem mai târziu.Cel mai mare susţinător al tău E.P.67", a spus Enriko Papa în momentul în care a plecat de la FC Botoşani.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele