Ultima oră
Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul Universitatea Craiova, măcinată de accidentări! Favoritul lui Rotaru ar putea lipsi tot sezonul
VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii VIDEO | UTA Arad - Oţelul Galaţi 0-0, în direct la Prima Sport 1! Primă repriză bogată în ocazii
Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie Turneul final al Billie Jean King Cup se va juca în format eliminatoriu. România îşi va afla adversara pe 30 aprilie
Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro! Clubul din Superliga ce va primi de la bugetul local peste 1 milion de euro!
Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin Iuliana Demetrescu va arbitra o semifinală de Liga Campionilor la fotbal feminin
Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri Încă un mare oraş din ţară e aproape să aibă stadion modern. Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru o arenă de 30.000 de locuri

Sepsi a părăsit Conference League! A pierdut şi returul cu Djurgarden, scor 1-3

Sepsi OSK Publicat pe 11 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20811905/1/sepsi.jpg

Echipa suedeză Djurgarden a trecut, joi, de Sepsi Sf. Gheorghe, scor 3-1, în manşa secundă a turului al treilea preliminar din Conference League. Sepsi a părăsit competiţia cu dublă înfrângere în faţa suedezilor, cu 2-6 scor cumulat. În tur a fost tot 3-1 pentru Djurgarden.

Cosmin Matei a deschis scorul în minutul 8 pentru Sepsi, după o lovitură liberă centrată în careu, dar care nu a fost atinsă de nimeni. În minutul 12, Finndell a egalat situaţia pe tabela de marcaj, iar în minutul 23 Asoro a marcat al doilea gol al echipei gazdă. În minutul 71, Mitrea a gafat şi Asoro a înscris stabilind scorul final, 3-1.

Astfel, Sepsi a părăsit Conference League din turul 3 al preliminariilor, chiar înainte de faza play-off-ulul.

Echipele utilizate: 

  • Djurgarden: Zetterstrom – Johansson (Lofgren 75’), Hien, Ekdal, Bengtsson – Finndell (Danielson 46’), Schuller (Banda 28’), Eriksson - Asoro, Edvardsen (Wikheim 62’), Radetinac (Doumbouya 75’). Antrenor: Kim Bergstrand
  • Sepsi Sfântu Gheorghe: Niczuly – Dimitrov (Ciobotariu 88), Ninaj, Mitrea, Ispas - Aganovic, Păun, C. Matei (G. Dragomir 88’) – Damaşcan (J. Rodriguez 52’), Rondon (Tudorie 72’), Bărbuţ (Achachbar 72’). Antrenor: Cristiano Bergodi

Meciul în format live-text

Djurgarden – Sepsi 3-1 (Finndell 12; Asoro 23, 71 / Matei 8) 

Echipele de start:

  • Djurgarden: Zetterstrom - Johansson, Hien, Ekdal, Bengtsson - Finndell, Schuller, Eriksson - Asora, Edvardsen, Radetinc;
    Rezerve: Vasyutik, Picornell, Lofgren, Andersson, Banda, Holmberg, Wikheim, Doumbouya, Danielson;
    Antrenor: Kim Bergstrand;
  • Sepsi: Niczuly - Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ispas - Aganovic, Păun, Matei - Damaşcan, Rondon, Bărbuţ;
    Rezerve: Began, Gedo, Rodriguez, Dragomir, Tudorie, Achahbar, Dumitrescu, Nistor, Ciobotariu;
    Antrenor: Cristiano Bergodi;

Min. 90+3: Final de meci! Sepsi pierde cu 1-3 (2-6 la general) şi părăseşte Conference League. 

Min. 86: Sepsi face tot mai multe faulturi, nordicii zburdă pe teren. Victoria către care se îndreaptă Djurgarden, meritată. 

Min. 79: Din ce în ce mai slabe atacurile lui Sepsi, Djurgarden se joacă pur şi simplu cu formaţia din Sfântu Gheorghe. Asoro e aproape de 4-1, dar se ridică fanionul pentru offside.

Min. 71: GOOOL Djurgarden! Meciul e rezolvat, Asoro marchează cu un şut violent din careu, după ce îi păcăleşte pe Ninaj şi Mitrea.

Min. 67: Rondon trage slab dintr-o poziţie bună, din careu. Loveşte balonul cu tibia, care se duce mult peste poarta lui Zetterstrom.  

Min. 66: Sepsi se apropie de poarta adversă, dar acolo intervin problemele. Bergodi e nemulţumit tocmai pentru că jucătorii săi nu iau cele mai bune decizii în ultimii metri.

Min. 57: Sepsi continuă să spere, chiar dacă are nevoie de o victorie la două goluri pentru a duce meciul în prelungiri. Încearcă să atace.

Min. 46: Începe repriza a doua! 

Min. 45+3: Final de primă repriză.

Min. 38: Rondon, foarte aproape de gol! Reia spectaculos din careu, din săritură, după un balon aruncat din apropierea jumătăţii terenului de către Mitrea, dar portarul Zetterstrom scoate excelent.

Min. 35: Ritmul de joc se mai domoleşte, Sepsi are posesia, dar nordicii blochează bine atacurile.

Min. 23: GOOOL Djurgarden! Asoro punctează cu o lovitură de cap, în urma unui corner venit din partea dreaptă.

Min. 20: Suedezii încep să stea din ce în ce mai mult în jumătatea lui Sepsi, după un început nu excelent. Sepsi începe să coboare liniile, obligată fiind.

Min. 12: GOOOL Djurgarden! Egalează repede gazdele, prin Finndell, care punctează cu un şut din prima, din careu, după o pasă din dreapta.

Min 8: GOOOL Sepsi! Cosmin Matei bate excelent o lovitură liberă, din partea stângă, de la aproximativ 25 de metri şi marchează. E o centrare, dar mingea nu e lovită de nimeni, prinde gazonul, loveşte bara şi intră în poartă.

Min. 7: Sepsi are posesia în acest start de meci, dar nordicii stau bine în defensivă. Echipa lui Bergodi încearcă să construiască.

Min. 1: Începe partida! 


Calificarea entuziasmantă, la penalty-uri, în faţa Olimpijel Ljubljana, chiar în Slovenia, a creat entuziasm în clubul patronat de Laszlo Dioszegy, dar manşa tur, jucată la Sfântu Gheorghe, a venit ca un duş rece pentru echipa lui Cristiano Bergodi. Câştigătoarea Cupei şi a Supercupei României a fost dominată clar în faţa propriilor suporteri, iar Djurgardens a condus cu un 3-0 care, la un moment dat, părea că îi va asigura calificarea încă din manşa tur. A venit, însă, golul marcat de Alex Tudorie, din penalty, în minutul 79, iar reuşita fostului atacant de la Oţelul Galaţi şi FCSB redă un dram de speranţă pentru reprezentanta României.

În săptămâna de după meciul tur, Sepsi a jucat pe teren propriu cu UTA Arad, dar nu a reuşit să găsească drumul spre gol şi a remizat alb, adunând al treilea rezultat de egalitate din primele patru meciuri jucate în SuperLiga 2022/2023. În acelaşi timp, Djurgardens s-a deplasat pe terenul lui Varnamo, a terminat la egalitate, tot 0-0, iar rezultatul a aruncat-o pe locul al doilea în clasamentul din Suedia. Djurgardens are 34 de puncte, o lungime sub liderul Hacken şi una peste Hammarby, ocupanta locului al treilea.

De altfel, suedezii se află într-o formă excelentă în ultima perioadă, adunând zece partide fără înfrângere în toate competiţiile. Ultimul eşec a venit pe 22 mai, un 0-1 contra lui Kalmar în prima ligă din Suedia.

Echipele probabile:

  • Djurgardens (4-3-3): Zetterstrom - P. Johansson, Hien, Ekdal, Bengtsson - Finndell, Schuller, Eriksson - Asoro, Edvardsen, Radetinac

  • Rezerve: Vasiutin, Lofgren, Andersson, Banda, Holmberg, Cornic, Wikheim, Doumbouya, Danielson

  • Antrenor: Kim Bergstrand

  • Sepsi Sfântu Gheorghe (4-3-3): Niczuly - Dimitrov, Bălaşa, Mitrea, Dumitrescu - Aganovic, N. Păun, C. Matei - Golofca, Tudorie, M. Ştefănescu

  • Rezerve: Began, J. Rodriguez, G. Dragomir, I. Gheorghe, Bărbuţ, Damaşcan, D. Ciobotariu, Ninaj, Rondon

  • Antrenor: Cristiano Bergodi

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele