Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Sepsi – Djurgardens 1-3. Şanse mici de calificare pentru covăsneni, după dezastrul din această partidă

Sepsi OSK Publicat pe 4 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20804056/2/01caee1d-d07a-45f7-a2e8-c152cd70cbf2-1.jpg

Sepsi a pierdut prima manşă, 3-1, împotriva lui Djurgardens şi va avea o misiune imposibilă în Suedia.

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a început destul de slab partida cu Djurgardens, iar suedezii au obţinut un penalty, în urma unui henţ în careu, făcut de Aganovic, iar Edvardsen a transformat cu emoţii lovitura de la 11 metri.

La doar 5 minute de la primirea primului gol a venit şi al doilea, marcat de Asoro, în urma unei centrări perfecte de pe partea dreaptă. A doua repriză a adus şi al treilea gol al partidei, acelaşi Asoro a marcat din afara careului, după o acţiune personală în care a fost lăsat mult prea liber. 

Când rezultatul părea că se va îndrepta înspre un 0-3, Tudorie obţine un penalty şi tot el transformă lovitura de la 11 metri în gol, iar reuşita sa menţine speranţa vie pentru returul, care se joacă săptămâna viitoare, joi.

Sepsi – Djurgardens 1-3 (Tudorie A. 79' / Edvardsen V. (p) 26', Asoro 31', 54')

Echipele de start:

  • Sepsi (4-3-3): Niczuly - Dimitrov, Bălaşa, Mitrea, Ispas - C. Matei, Păun, Bărbuţ - Golofca, Rondon, Aganovic.
  • Rezerve: Began, J. Rodrigues, Dragomir, Francisco jr., Damaşcan, D. Ciobotariu,  Ninaj, Dumitrescu, Gedo(p), Gheorghe I., Nistor A., Tudorie
  •  
  • Djurgardens (4-3-3): Zetterstrom - Johansson, Hien, Ekdal, Bengtsson - Eriksson, Schuller, Finndell - Asoro, Edvardsen, Radetinac
  • Rezerve: Picornell, Lofgren, Andersson, Banda, Holmberg, Cornic, Wikheim, Odhiambo, Doumbouya

Min. 90+4: Final de partidă!

Min. 79: GOL SEPSI, Tudorie execută impecabil penalty-ul şi reduce din diferenţă.

Min. 78: PENALTY pentru Sepsi, Alexandru Tudorie este tras în careu, iar centralul acordă lovitură de la 11 metri.

Min. 70: Ocazie mare pentru Sepsi, Golofca forţează pătrunderea şi trimite un şut periculos, care este respins de Zetterstrom.

Min. 63: Cartonaş galben văzut de Rodrigues.

Min. 59: Triplă schimbare pentru Sepsi, ies Aganovic, Matei şi Bărbuţ şi intră Damaşcan, Ion Gheorghe şi Rodrigues.

Min. 57: Ocazie imensă pentru Sepsi, Cosmin Matei decide să şuteze de la distanţă, plasat, după ce a reuşit un dribling superb. Execuţia lui Matei loveşte bara.

Min. 54: Gol marcat de Djurgardens, Asoro i-a acţiunea pe cont propriu şi ajunge în marginea careului, de unde reuşeşte o execuţie splendidă.

Min. 46: A început repriza a doua!

Min. 45+1: Final de primă repriză!

Min. 45: Se arată un singur minut de prelungire de la margine!

Min. 41: Ocazie mare pentru Sepsi, Dimitrov ajunge într-o poziţie bună de a centra şi trimite o minge periculoasă în careu, dar Rondon este blocat de portarul suedez.

Min. 37: Finndell vede cartonaşul galben, în urma unui fault dur.

Min. 31: Mitrea vede şi el cartonaşul galben.

Min. 31: Gol Djurgardens, Asoro marchează simplu, după ce a fost servit perfect de Johansson. Suedezii îşi dublează avantajul.

Min. 26: Gol Djurgardens, Edvardsen transformă lovitura de pedeapsă cu mari emoţii, Niczuly a fost aproape să pareze penalty-ul. 

Min.25: Aganovic vede cartonaşul galben.

Min. 25: Penalty pentru Djurgardens, Rondon blochează cu mâna o centrare în careu, iar centralul partidei nu ezită şi oferă lovitură de la 11 metri pentru echipa suedeză.

Min. 23: Ocazie imensă pentru Djurgandes, Edvardsen primeşte o pasă pe un culoar liber şi scapă singur, dar Niczuly are intervenţie salvatoare. 

Min. 5: Ocazie mare pentru Sepsi, Cosmin Matei execută excelent lovitura liberă, iar Rondon reia pe poarta, cu o lovitură de cap. Portarul suedez respinge mingea.

Min. 3: Sepsi are primă acţiune periculoasă, Dimitrov este găsit liber în partea dreaptă şi centrează periculos, dar suedezii reuşesc să respingă. 

Min.1: A început partida! 

______________________________________________________________________________________________________________________

Sepsi va juca la Sfântu Gheorghe contra formaţiei suedeze Djurgardens în prima manşă a turului III preliminar din Conference League. Partida se va disputa, astăzi (n.r.- joi), începând cu ora 21:00 şi va fi redată în format live text de către site-ul PrimaSport.ro.

În cazul unei calificări în play-off, câştigătoarea Cupei României se va confrunta în ultima dublă dinainte de grupe cu învingătoarea duelului dintre APOEL (Cipru) şi Kyzylzhar (Kazahstan).

Cristiano Bergodi, antrenorul covăsnenilor, a avut numai cuvinte de laudă la adresa adversarei, pe care o consideră principala favorită la calificare.

”Vom juca un meci important în Conference League. Întâlnim o echipă care e pe primul loc în Suedia, asta arată că e cea mai bună de acolo. Noi avem însă un moral bun pentru că am ieşit bine dintr-o perioadă încărcată. Vom încerca să facem un meci frumos, pentru că în mod sigur va fi o atmosferă extraordinară.

Noi plecăm cu şansa a doua în acest meci. Echipele din Suedia sunt echipe bune, disciplinate din punct de vedere tactic. Au şi forţă jucătorii lor şi atunci spun eu că plecăm cu şansa a doua, nu se poate spune altceva. Dar noi jucăm bine şi mâine sper să arătăm jocul nostru pe care îl facem de obicei acasă.”, a declarat tehnicianul, la conferinţa premergătoare meciului tur.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele