Ultima oră
Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde Verona - Fiorentina 2-1. Pas uriaş în lupta pentru salvarea de la retrogradare făcut de gazde
Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta” Motivul pentru care Alexandru Mitriţă nu este convocat la naţională: „Trebuie să facă şi asta”
Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri” Valentin Ţicu, afectat vizibil după reacţia fanilor Petrolului. „Etapa trecută am fost scuipat de suporteri”
Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie Actorul Will Ferrell a devenit acţionar minoritar la un club englez de tradiţie
Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă Românii fac spectacol în Italia! Dennis Man a pasat la golul lui Valentin Mihăilă
România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European România, locul 4 în finala pe echipe de la Campionatul European

Sepsi începe play-off-ul de pe locul 4. Leo Grozavu: "Am arătat spirit de luptă. Suntem o echipă incomodă"

Sepsi OSK Publicat de Andrei Ionascu pe 10 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20109932/2/rps2686.jpg

Sepsi şi FCSB au încheiat la egalitate, scor 1-1, la Sfântu Gheorghe, în direct pe Look Sport+, în ultima etapă din sezonul regulat al Ligii 1. Sepsi a impresionat în acest meci şi va începe play-off-ul de pe locul 4. Antrenorul Leo Grozavu a declarat că meciurile din play-off sunt imprevizibile şi grele.

La Sfântu Gheorghe, raportul ocaziilor de gol a fost 6-4 pentru gazde, iar cel al şuturilor pe poartă 3-2 pentru Sepsi, care a avut şi o posesie a mingii superioară (54%).

FCSB a deschis scorul prin Florin Tănase (6’), din pasa lui Octavian Popescu.

Sepsi OSK a egalat după pauză, prin Pavol Safranko (57’), care a reluat în plasă mingea pe care tot el o deviase în bara transversală.

Gazdele au mai avut o bară, prin căpitanul Rachid Bouhenna (34’).

"Băieţii merită felicitaţi pentru atitudine, pentru modul cum s-au mobilizat, cel puţin în a doua repriză. Am arătat din nou spirit de luptă, sacrificiu şi am fost răsplătiţi. Cred că am fost mai periculoşi azi decât FCSB, o echipă bună.

Am luat gol specific, dintr-o fază care nu anunţa nimic, o minge uşor de anticipat. Ştiam la ce să ne aşteptăm, din păcate se întâmplă la joc. Nu avem de ce să fim supăraţi. În repriza a doua, am arătat mult mai bine, mai aproape de o echipă de play-off.

Sperăm să arătăm şi mai bine. Cred că suntem o echipă incomodă, mai mult nu vreau să spun. Scopul nostru nu e să încurcăm pe cineva, vrem să facem puncte, să facem performanţă. Suntem oameni care pentru asta trăim, pentru profesie, e normal să ne dorim să câştigăm", a spus Leo Grozavu.

Clasamentul Ligii 1

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20109932/1/clasament-fcsb-sepsi.jpg

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele