Ultima oră
Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova Ovidiu Mihăilă, noul antrenor al echipei SCMU Craiova
VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin" VIDEO | Nicuşor Stanciu a vorbit despre ieşirea nervoasă de după meciul cu Bulgaria. "Mi-o menţin"
Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi” Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Ucraina! ”Am convingerea că suntem pregătiţi”
Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi Mbappe, decizie care îi va scoate din sărite pe francezi
Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal Ionuţ Lupescu, prezent la EURO! Fostul internaţional este coleg cu nume importante din fotbal
Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV Saudiţii şi-au bătut joc de Burcă! "Eu am vorbit cu el" | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi l-a achiziţionat pe Stefan Hajdin, jucător cu dublă cetăţenie

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 24 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21604217/1/profimedia-0843331746.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, vineri, că a obţinut serviciile fotbalisului Stefan Hajdin, care are dublă cetăţenie, sârbă şi croată.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani a semnat un contract valabil doi ani.

Stefan Hajdin a evoluat ultima dată pentru Zeleznicar Pancevo, după ce, de-a lungul carierei, a mai jucat si la cluburi precum FK Vozdovac, Red Star sau Spartak Subotica.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele