Ultima oră
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un fost jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”
VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul” VIDEO | Bîrligea, decisiv în Bănie. Atacantul speră să fie la EURO. ”Eu o să dau totul”
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-1. Ardelenii revin în lupta pentru locul secund
Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată Stadion stelar într-un oraş legendar al ţării. Real Madrid este aşteptată

Sepsi mai pregăteşte o lovitură pe piaţa transferurilor. ”Da, este adevărat. Îl vrem!”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 23 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20715902/1/sepsi-craiova.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe pregăteşte noul sezon cu motoarele turate la maxim. Covăsnenii au câştigat în premieră Cupa României şi vor un lot mai puternic pentru următoarea stagiune.

După ce l-au adus pe Ion Gheorghe de la FC Voluntari, cei de la Sepsi pregătesc transferul unui atacant. Jurnaliştii de la ProSport scriu că este vorba de slovacul Pavol Safranko, ce în prezent este legitimat în Africa de Sud.

Safranko a impresionat în Casa Liga 1 în tricoul celor de la Sepsi, care l-au cedat vara trecută pentru 700.000 de euro, iar acum se conturează o revenire de senzaţie. Patronul Laszlo Dioszegi a oferit detalii.

„Da, este adevărat. Îl vrem pe Safranko, însă i-am comunicat deja în ce condiţii îl putem transfera la noi. Nu ne permitem să dăm din păcate bani pe el pentru un transfer definitiv, dar aşteptăm să vedem dacă poate să îşi rezolve singur situaţia de la Sundowns, din prima ligă din Africa de Sud, iar dacă obţine un acord din partea clubului pentru un împrumut, atunci noi îl luăm la Sepsi.

Îl cunoaştem foarte bine deoarece el a mai fost jucătorul nostru. Ne-am structurat foarte bine strategia de transferuri pentru sezonul următor, iar noi ne mai dorim şi un mijlocaş. Sperăm că împreună cu domnul Bergodi şi cu oamenii din staff-ul dânsului vom obţine şi la anul rezultate foarte bune. Cristiano Bergodi a venit să ne salveze de la retrogradare, dar uitaţi că a câştigat Cupa României şi ne-a dus şi în cupele europene. Foarte mulţi oameni nu nu ne dădeau şanse la câştigarea vreunui trofeu”,
a spus Dioszegi, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele