Ultima oră
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare
Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi a dat cărţile pe faţă după ce a izbucnit scandalul de dopaj: ”Plângea când m-a sunat. Poate de la sirop că a fost răcit!” | VIDEO EXCLUSIV

Sepsi s-a mişcat rapid şi l-a luat pe Jonathan Rodriguez, fostul mijlocaş de la CFR!

Sepsi OSK Publicat pe 9 iul 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/20768794/1/jonathan-rodriguez.jpg


Sepsi a anunţat venirea lui Jonathan Rodriguez, ex-CFR Cluj, chiar înaintea Supercupei României de sâmbătă (20:30, live pe Prima Sport 1 şi Prima Play.ro).
 
În dimineaţa partidei de la Arad, Attila Hadnagy, directorul sportiv al covăsnenilor, a anunţat venirea lui Jonathan Rodriguez, fost la CFR, dar şi plecarea lui Eder Gonzalez în Grecia, la Atromitos:
 
"Singurul care mai mult ca sigur ni se va alătura este Jonathan Rodriguez. A plecat Eder Gonzalez, în locul lui ar trebui să vină încă un jucător, dar nu mai avem loc pe lista A pentru LPF.
 
Pe Eder l-am dat dispărut. L-au sucit impresarii. Ne-a sunat o echipă din Grecia, Atromitos, că vor să-l ia. Suntem în discuţii, poate luăm şi ceva bani pe el. Dacă tot a dispărut, măcar să obţinem ceva", a spus Hadnagy, la Pro Arena.
 
Sezonul trecut, Jonathan Rodriguez a jucat sub formă de împrumut de la Dinamo, apoi contractul i-a fost reziliat în această vară.
 
Tot în această vară, Sepsi i-a mai adus pe Ion Gheorghe, Rareş Ispas, Cosmin Matei, Francisco Junior, Denis Ciobotariu şi Mario Rondon, ultimii doi trecând şi ei pe la CFR Cluj.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele