Ultima oră
Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo Bogdan Andone, sancţionat drastic de Comisia de Disciplină după eliminarea de la meciul cu Dinamo
ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră ULTIMĂ ORĂ | A fost anunţat programul etapei a 9-a din play-off şi play-out. Cinci meciuri vor avea loc de la aceaaşi oră
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf” VIDEO | Dinamo - FC Voluntari 1-1! Ilfovenii pleacă cu un punct mare de pe „Arcul de Triumf”
Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie Pedro Rocha a fost numit preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, în ciuda inculpării sale pentru corupţie
VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede” VIDEO EXCLUSIV | Veste excelentă pentru CFR Cluj în finalul acestui sezon. „Cu siguranţă va veni mai repede”
Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam Jaqueline Cristian, victorie de răsunet la Madrid! Succes contra unei câştigătoare de grand slam

Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat pentru a şaptea oară Cupa României la baschet feminin

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 27 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/20619150/2/sep.jpg

Campioana en-titre la baschet feminin, Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat, duminică, pentru a şaptea oară Cupa României, după o finală cu emoţii, cu CSM Satu Mare.

În finala Turneului Final Four de la Sfântu Gheorghe, Sepsi s-a impus în faţa formaţiei CSM Satu Mare cu scorul de 59-53 (22-28).

Campioana Sepsi, care domină copios competiţiile interne în ultimii ani, s-a impus extrem de dificil în finala cu CSM Satu Mare, care a oferit o replică de nivel european favoritei. Sepsi a fost condusă trei sferturi şi jumătate şi s-a impus cu emoţii.

Cele două echipe au jucat finala competiţiei pentru a treia oară, după ediţiile din 2018 şi 2019.

În semifinalele Turneului F4, CSM Satu Mare a trecut de Academia Phoenix CSU Simona Halep Constanţa, cu 90-67, iar Sepsi a dispus de CSM Alexandria, cu 113-52.

mail-share icon Email
viewscnt

Baschet

Ultimele articole Toate articolele