Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Sepsi Sfântu Gheorghe – CSM Constanţa 94-63, în primul meci din finala Ligii Naţionale de baschet feminin

Baschet Publicat de Daian Cutu pe 13 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21095404/1/sepsi.jpg

Campioana en-titre Sepsi Sfântu Gheorghe a învins pe teren propriu, formaţia CSM Constanţa, scor 94-63 (36-36), în primul meci din cinci programate în finala Ligii Naţionale.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Cave 26 puncte, Hristova 11, pentru gazde, respectiv Dzombeta 18, Podar 13, pentru CSM Constanţa.

Meciul doi va avea loc tot pe terenul campioanei, vineri, după care seria se mută la Constanţa, în 20 şi 21 aprilie, iar un eventual decisiv va avea loc, din nou la Sfântu Gheorghe, în 24 aprilie.

Prima echipă care adună trei victorii câştigă titlul naţional.

În timp ce Sepsi a dominat ultimele sezoane, inclusiv pe cel în derulare, CSM Constanţa se află la prima participare în Liga Naţională şi a eliminat în semifinale vicecampioana en-titre, FCC UAV Arad.

Sepsi are la activ şase titluri naţionale şi opt Cupe ale României, evoluând în ultimele două sezoane şi în Euroligă.

În finala mică a actualei stagiuni, Rapid Bucureşti conduce cu 1-0 la general, după victoria de joi, în deplasare, cu FCC UAV Arad, scor 66-56.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele